👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurewsko obrzydliwe. A co gorsze takich dziewczyn jest więcej niż mogłoby się wydawać...
Reasumując: zajebista wstawka
Reasumując: zajebista wstawka

Kto nie widział takiego zachowania u psa, to chyba rzadko miał z nimi do czynienia osobiście.

krzyks napisał/a:
Kto nie widział takiego zachowania u psa, to chyba rzadko miał z nimi do czynienia osobiście.
Mógłbyś rozwinąć?

Kosa92 napisał/a:
Kurewsko obrzydliwe. A co gorsze takich dziewczyn jest więcej niż mogłoby się wydawać...
Na jakiej podstawie takie wnioski?
tranzystor napisał/a:
Na jakiej podstawie takie wnioski?
Pewnie doświadczeń.
Zwykłe zooskool, takich filmików jest pełno, nie wiem czym się podniecacie

ale ma zajebiście szczupłe nóżki, oh moj Boze <3 kocham ją (nie psa)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie