Ten człowiek uratował swojego przyjaciela i żyją sobie razem w Kostaryce od 20 lat. A Wy się chwalicie swoimi agresywnymi rasami psów...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Jak Pocio nagle zgłodnieje to z mudżyna same gacie zostaną. A to jest pewne, że w końcu go zeżre.
Taaa...
A potem będzie filmik na hardzie przedstawiający to słodziutkie zwierzątko delektujące się głową jego pana
A potem będzie filmik na hardzie przedstawiający to słodziutkie zwierzątko delektujące się głową jego pana
Jak jaszczura była od młodego wśród ludzi, to murzyn ma spore szanse na spokojną starość
@up, gadów nie da się oswoić. A niestety wiem coś o tym, bo wąż, którego mam 5 lat, najzwyczajniej mnie uwalił w te wakacje, a nigdy tego nie robił. Dzikie zwierzęta z natury zawsze będą dzikie, choćbyś miał je od "małego" to instynkt kiedyś i tak wygra.
MsThug07 napisał/a:
Jak Pocio nagle zgłodnieje to z mudżyna same gacie zostaną. A to jest pewne, że w końcu go zeżre.
![]()
![]()
nie wiedziałem, że "mudżyny" zamieszkują kostarykę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie