"Jak na Świętego Hieronima jest śnieg albo go ni ma, to Świętego Dziada deszcz pada, albo nie pada"
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
On jej białe odśnieży , a potem ona mu białe wyssie hah! No już wie jak stara na loda namówić!
Odkrył ten magiczny sposób.
Odkrył ten magiczny sposób.
ile to człowiek musi się na płaszczyć żeby sobie potem móc dupnąć
niemamskarpet. napisał/a:
ile to człowiek musi się na płaszczyć żeby sobie potem móc dupnąć
współczuje ci
Nie widzę w tym nic śmiesznego- facet ma szacunek dla tej kobiety. Zgrozą byłoby, gdyby ją ciągnął za włosy po tym śniegu...
Salieri16000 napisał/a:
Nie widzę w tym nic śmiesznego- facet ma szacunek dla tej kobiety. Zgrozą byłoby, gdyby ją ciągnął za włosy po tym śniegu...
fajnie, tylko że takie nie mają szacunku dla faceta
Wydaje mi się, że gdyby mój dziadek dalej żył a babcia by zima ubrała takie trzewiki, to jakby mógł, to by ją na rękach na drugą stronę ulicy przeniósł. Także na swój sposób było to całkiem romantyczne, chociaż zakładanie takich bucikow w taki śnieg
elda1987 napisał/a:
Wydaje mi się, że gdyby mój dziadek dalej żył a babcia by zima ubrała takie trzewiki, to jakby mógł, to by ją na rękach na drugą stronę ulicy przeniósł. Także na swój sposób było to całkiem romantyczne, chociaż zakładanie takich bucikow w taki śnieg
W co ona ubierała te trzewiki? Małe szaliczki i rękawiczki na obcasik? Czy może chciałeś napisać, że założyła?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie