Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:36
Donald ..., polityk
konto usunięte • 2013-06-24, 10:45
Tak mnie wzięło wczoraj na krzyżówki. Jedno hasło, nie pozwoliło oprzeć się pokusie...
Inne hasła już rozwiązane wiec nie uzupełniać.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gorgor 2013-06-24, 10:58 7
Wyślij to do Jarka, za odwagę dostaniesz jakąś relikwię ze Smoleńska.

"uważaj na seryjnego samobójcę" - pierwszy
"a teraz szczekajcie lewaki" - pierwszy
Zgłoś
baxter 2013-06-24, 11:02 3
co to jest "chuy" ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 11:42 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BongMan 2013-06-24, 12:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 12:49
chu"y" dla cenzury na przykład... no dobra paskudnie pisze ;/
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 13:04 4
Zgłoś
tomek1491 2013-06-24, 13:13
źle, tam powinno być "RUDY"
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 13:15
Zgłoś
rlkp 2013-06-24, 13:24 1
Zgłoś
MareKSG 2013-06-24, 13:34
Temat o Tusku, a ciemnogród znowu o Kaczyńskim gada... Z każdym dniem tracę wiarę w Polaków. Uwierzę w to społeczeństwo dopiero jak Ruch Narodowy wygra wybory.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 13:37
MareKSG napisał/a:

Temat o Tusku, a ciemnogród znowu o Kaczyńskim gada... Z każdym dniem tracę wiarę w Polaków. Uwierzę w to społeczeństwo dopiero jak Ruch Narodowy wygra wybory.

Ciemnogród? Tusk jest sprzężony z Kaczyńskim. Bez Kaczyńskiego nie ma poparcia dla Tuska, a bez Tuska nie ma poparcia dla Kaczora. Tak jest, pogódź się z tym kolego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 14:40
kto uzupełnia krzyżówkę małymi literkami...?
Zgłoś
nie weszlo 2013-06-24, 15:05 1
Mam taki sam długopis!
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 15:15
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem