👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakie to jest ustawione. No ale niech bedzie, dam ci piwko
Tak czy siak, dziwny materiał
Tak czy siak, dziwny materiał
Każdy wie że to wyreżyserowane ale napisać za każdym razem trzeba.
UPUPUPUP
Tak, wiemy że to jest wyreżyserowane, ile razy to napiszecie?
Po prostu fajne to wygląda i jest śmieszne, co nie.
Tak, wiemy że to jest wyreżyserowane, ile razy to napiszecie?
Po prostu fajne to wygląda i jest śmieszne, co nie.

W następnym odcinku poproszę Janusza Korwin-Mikkego, który goli brwi Arturowi Szpilce.
Obejrzałem jeszcze raz. Analizowałem, zastanawiałem się, nawet po znajomych dzwoniłem i prosiłem o opinię, ale niestety muszę stwierdzić, że to jest jednak wyreżyserowane. Niektórym jednak się podoba, mówią, że fajnie wygląda, ale wiedzą, że to jest ustawka. Jak się komuś podoba to czemu nie oglądać?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie