👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szkiełko, choc czesto stronnicze, to jednak najlepszy program tego typu.
1:06-1:17 - Dialog niczym Tom Hagen & Godfather. Graś to zapewne S. Tessio
1:06-1:17 - Dialog niczym Tom Hagen & Godfather. Graś to zapewne S. Tessio

Ha-ha-ha. Boki zrywać -__-
Kiedyś w tym Szkle było więcej kreatywności i program był dynamiczny. Teraz ten Miecugow jakiś taki chamowaty i przygnębiony...
Kiedyś w tym Szkle było więcej kreatywności i program był dynamiczny. Teraz ten Miecugow jakiś taki chamowaty i przygnębiony...

mozna gdzies ten filmik dorwac beez napisow? chce wlasne podlozyc

emocje jak na grzybobraniu...ale pojechali po nich - nie wiem czy się pozbierają po takiej krytyce...

Ano właśnie "nie ogarniasz internetu".
Szkoda tylko, że się bierzesz za coś o czym nie masz pojęcia...
if u kno wat I mean
Szkoda tylko, że się bierzesz za coś o czym nie masz pojęcia...
if u kno wat I mean
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie