Pierwszy raz od wielu lat poczułem że mamy Polskiego premiera jeżeli chodzi o tło.
ps j🤬 tuska.
-Nicolas Gomez Davilla
ps j🤬 tuska.
podpis użytkownika
"By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne"-Nicolas Gomez Davilla
A ja czekam, aż GIF się załaduje...
podpis użytkownika
Pozdrawiam serdecznie poddanych upadłego systemu.
Do Haering Polska mojego pracodawcy przyjeżdża to gówno, nie oberwie pomidorem bo mnie wyjebią. płącą pare stów wiecej niż minimalna wiec zap🤬lam. Tak szczerze to jest to najlepszy zakłąd pracy jaki widziałem, teraz Tasak bedzie p🤬lił że to dzięki niemu bo stosunki z merkel.kuwa c🤬j mnie strzela.
To nie Ku Kux klan tylko SS, Tusk służy gestapowcom i jego zadaniem jest doprowadzić Polskę do ruiny finansowej,demograficznej i militarnej co konsekwentnie realizuje. SS pilnuje i zdaje raport Merkel
Czytam te Wasze komentarze i nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Wy straszni głupi jesteście

podpis użytkownika
Liberté, Égalité, Fraternité
@ up.
Pew pew pew.
staną się świadomi.
Pew pew pew.
podpis użytkownika
Dopóki nie pałączy ich świadomość, nigdy się nie zbuntują; dopóki się nie zbuntują, niestaną się świadomi.

crystaldragon napisał/a:
jego zadaniem jest doprowadzić Polskę do ruiny finansowej,demograficznej i militarnej co konsekwentnie realizuje. SS pilnuje i zdaje raport Merkel
Nie nie nie nie nie i k🤬a nie !!!! On już wykonał te zadanie i do tego nadal nas

Oglądałem to wczoraj. Nie to powinno wzbudzić Wasze zainteresowanie. Zwróćcie uwagę na Polskie flagi i kolor ściany/planszy z tyłu. Te 3 kolory razem wyglądają znajomo
(tak, wiem.. kolejność nie pasuje)