Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
s................e 2014-03-20, 17:45 3
Mokry sen katola
Zgłoś
yava1111 2014-03-20, 18:18
Pierwszy raz od wielu lat poczułem że mamy Polskiego premiera jeżeli chodzi o tło.
ps j🤬 tuska.

podpis użytkownika

"By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne"
-Nicolas Gomez Davilla
Zgłoś
Pravicow 2014-03-20, 18:24 3
A ja czekam, aż GIF się załaduje...

podpis użytkownika

Pozdrawiam serdecznie poddanych upadłego systemu.
Zgłoś
Vanathos 2014-03-20, 19:50
on ma kolegów?
Zgłoś
Bartek1991 2014-03-20, 20:09
K🤬a... bo zacznę go lubić :|
Zgłoś
a................m 2014-03-20, 21:59
@JesusChytrus nie widze k🤬a zwiazku
Zgłoś
p................1 2014-03-21, 0:20
Do Haering Polska mojego pracodawcy przyjeżdża to gówno, nie oberwie pomidorem bo mnie wyjebią. płącą pare stów wiecej niż minimalna wiec zap🤬lam. Tak szczerze to jest to najlepszy zakłąd pracy jaki widziałem, teraz Tasak bedzie p🤬lił że to dzięki niemu bo stosunki z merkel.kuwa c🤬j mnie strzela.
Zgłoś
crystaldragon 2014-03-21, 0:27
To nie Ku Kux klan tylko SS, Tusk służy gestapowcom i jego zadaniem jest doprowadzić Polskę do ruiny finansowej,demograficznej i militarnej co konsekwentnie realizuje. SS pilnuje i zdaje raport Merkel
Zgłoś
tytus05 2014-03-21, 0:39 8
Czytam te Wasze komentarze i nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Wy straszni głupi jesteście

podpis użytkownika

Liberté, Égalité, Fraternité
Zgłoś
aKiwiKiwiKiwi 2014-03-21, 1:12 8

Na Wasze skołatane nerwy
Zgłoś
urteusz 2014-03-21, 1:19
@ up.

Pew pew pew.

podpis użytkownika

Dopóki nie pałączy ich świadomość, nigdy się nie zbuntują; dopóki się nie zbuntują, nie
staną się świadomi.
Zgłoś
M................1 2014-03-21, 4:05
crystaldragon napisał/a:

jego zadaniem jest doprowadzić Polskę do ruiny finansowej,demograficznej i militarnej co konsekwentnie realizuje. SS pilnuje i zdaje raport Merkel

Nie nie nie nie nie i k🤬a nie !!!! On już wykonał te zadanie i do tego nadal nas a on dalej będzie tak samo robił bo my mu na to pozwalamy, ci co się sprzeciwiają to jest ich garstka, którzy później są za to ukarani, patrząc z widzenia tego k🤬sa to on sobie myśli tak ,, pozwalają się okradać, manipulować, nikt się nie sprzeciwia itp. to czemu mam tego nie robić ? "
Zgłoś
s................c 2014-03-21, 7:19
Pan T to c🤬ka, nie pokazałby sie w takim towarzystwie...
Zgłoś
E................a 2014-03-21, 12:54
Oglądałem to wczoraj. Nie to powinno wzbudzić Wasze zainteresowanie. Zwróćcie uwagę na Polskie flagi i kolor ściany/planszy z tyłu. Te 3 kolory razem wyglądają znajomo (tak, wiem.. kolejność nie pasuje)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie