Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:31
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
Donaldr Tusenko o protestach na Euro 2012
konto usunięte • 2012-05-20, 16:17
"Mam nadzieję, że wszystkim w Polsce starczy wyobraźni, by oszczędzić kłopotów gościom i polskim kibicom. Są nowocześniejsze metody rozładowywania napięć. Pałka to ostateczność, ale policjanci pałki też będą mieli i w razie potrzeby będą je używali" Donald Tusk

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-05-21, 9:14 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-05-21, 10:33 1
Mózgi wam Tyskczycy wyprano...
Czytał ktoś z was do jasnej cholery ich program wyborczy ktorym się tak obnosili? NIC. N-I-C z niego nie zostało zrealizowane. "Najzabawniejszym" przykładem jest wysokośc podatków, gdzie PO grzmiało o ich obniżeniu, a kiedy doszło do działa Srusk powiedział że kłamie każdy kto obiecuje obniżenia podatków i podniósł go oraz cały czas kurczy ilość rzeczy obłożonych podatkiem 8% na rzecz tego 23procentowego...
Więc nie krzyczcie że ludzie wiedzieli co wybierają... Tusk to kłamca złodziej i socjalista a nie liberał...

Strajki an Euro? No jasne że tak!
Ofc. jestem przeciwnikiem związków zawodowych które się tym zajmują, ale wróg mojego wroga jest moim przyjacielem. Te tępe dranie z rządu nie proszą o spokój by było bezpiecznie dla wszystkich, oni chcą spokoju by nikt nie mówił o tych wszystkich przekrętach jakie podczas organizacji Euro zrobiono...

Tylko tępe bydło które zgadza się na takie rządy nie chce nic z tym zrobić. Póki dostajecie swoje siano jest wam dobrze... Ale siano się w pewnym momencie skończy a ci panowie czmychną z kraju...

Żeby nie było to palikotowcą, pisowcom i komunistą z SLD i PSL'u też się pierze mózgi różnymi dziwnymi obiecankami...
Ogarnijcie się wreszcie...
Zgłoś
~Tołdi 2012-05-21, 10:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Cossmos 2012-05-21, 13:16 1
@opec
Śmieszny jesteś człowieku. Dałeś się nabrać na telewizyjną propagandę i plucie Palikota o "chamstwie i sraniu po trawnikach". Zacznijmy od tego, że ludzie słuchają czegoś takiego i w to wierzą, bo już nie pamiętają, że Palikot to cham numer jeden w tym kraju. Przecież to złoty człowiek jest, no nie?
"Zamiast protestować mogą po prostu inaczej zagłosować w przyszłych wyborach" - sorry kolego, ale do przyszłych wyborów jeszcze trochę czasu, a póki co, ekipa Donka zaciska nam pasa tak mocno, że ja nie mam już czym oddychać, a są ludzie którzy są w gorszej sytuacji.
Wiesz po co było blokowanie sejmu? Wyjaśnię to prosto, tak żebyś zrozumiał: mamy pracować do 67 roku życia, po osiem godzin przez cały tydzień. W piątek posłowie zaczęli wychodzić z sejmu po godzinie 11, "pracę" zaczęli o 8. Wychodzą, bo oni już mają weekend, po co dalej siedzieć. Blokada miała jeden cel: skoro my mamy pracować po 8 godzin do 67roku życia, to niech oni posiedzą trochę dłużej, tyle. Prosta logika, może nic to nie dało, ale za to ile frustracji (chociażby Niesiołowski i jego napad agresji, co swoją drogą bardzo mi się podobało, bo było widać jak mocno posłowie i inne poślinione rzeczy trzęśli dupami).
Teraz kwestia rzekomego "pobicia" posła - sam się pobił. Wyrwał ludziom sztandar, pikiete czy co tam z rąk i przypieprzył się kijem (przy tym szarpaniu właśnie). A jeśli mu ktoś to ułatwił - chwała mu za to

No i teraz wisienka na tym gównianym torcie: Wałęsa mówi "trzeba było pałować tą hołotę". Chyba tyle wystarczy. Kojarz fakty, uruchom mózg, otwórz oczy i zobacz, że cała ta wspaniała scena polityczna jedzie nas w dupę bez wazeliny.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-21, 16:42
Zgłoś
Cossmos 2012-05-21, 16:45
rydzo2008 napisał/a:

dobrze ci sie zyje bo jestes studentem ktorego utrzymuja starzy

Pewnie jeszcze dobrze z gimnazjum nie wyszedł. Co nie zmienia faktu, że bogaty tatuś ustawi synusia i żyje im się dobrze. (Pewnie będzie coś zaraz apropo zazdrości o kase czy coś w tym stylu, ale szczerze - jak mam reprezentować taki poziom jak ten koleś, to jednak zostanę w szarej, średniej strefie).
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-21, 17:02
Cossmos napisał/a:

Pewnie jeszcze dobrze z gimnazjum nie wyszedł. Co nie zmienia faktu, że bogaty tatuś ustawi synusia i żyje im się dobrze. (Pewnie będzie coś zaraz apropo zazdrości o kase czy coś w tym stylu, ale szczerze - jak mam reprezentować taki poziom jak ten koleś, to jednak zostanę w szarej, średniej strefie).

proste a tatusia ustawił dziadek
Zgłoś
pakicito 2012-05-21, 17:44
Cytat:

Co za głupota, czy czytelnicy są tylko wtedy usatysfakcjonowani jak Tusk powie, że coś jest do dupy?

przytaczam przykłady:
- katastrofa pociągów: wina tuska
- brak katastrof: wina tuska, bo za wolno jeżdżą

- niedokończone autostrady: wina tuska
- dokończone autostrady: wina tuska, bo za późno dokończone

- droga żywność: wina tuska
- tańsza żywność: wina tuska, bo polscy rolnicy tracą

- spadł deszcz: wina tuska
- nie spadł deszcz: wina tuska, bo za sucho

Nudni jesteście.

-jesteś głupi - wina tuska
Zgłoś
ReCoNNeCT 2012-05-22, 16:24 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem