haha dobre! Piwo leci
Obrazek

Kriski napisał/a:
Suho to widze
Obrazek
podpis użytkownika
................................................................................................................

hehe i najlepsze jest to w tym wszystkim że jest nas tylu że spokojnie możemy ich wyjebac na zbity pysk ale pozwalamy aby takie c🤬je kierowały tym krajem:D no ja p🤬le to nawet w wojsku nie miałem takich debili pod sobą jak bronek:d miałem jednego rudego c🤬ja ale koleś nie wyrobił psychicznie i został na kuchni

C🤬j, że wszystko drożeje, że jesteśmy rozprzedawani, że firmy upadają.
Najważniejsze dla przeważającej części społeczeństwa jest to, że kaczor nie rządzi.
C🤬j mnie obchodzi, kto nie rządzi. Chodzi o to, by rządził ktoś, kto ma na to pomysł, a więc nikt z partii parlamentarnych. Szkoda, że to tępego motłochu to nie dociera.
Najważniejsze dla przeważającej części społeczeństwa jest to, że kaczor nie rządzi.
C🤬j mnie obchodzi, kto nie rządzi. Chodzi o to, by rządził ktoś, kto ma na to pomysł, a więc nikt z partii parlamentarnych. Szkoda, że to tępego motłochu to nie dociera.
up dobrze gada polać mu
Jak dla mnie to może nawet żyd , niemiec czy rusek rządzić , ważne jest tylko żeby rządził dobrze
Jak dla mnie to może nawet żyd , niemiec czy rusek rządzić , ważne jest tylko żeby rządził dobrze

szczerze. to mnie to coś rozśmieszyło... życie mi dzisiaj tak c🤬jowy dzień zgotowało, że ten kwejk wywołał lekki uśmiech
za co autorowi postu serdecznie dziękuję

Wdr napisał/a:
hehe i najlepsze jest to w tym wszystkim że jest nas tylu że spokojnie możemy ich wyjebac na zbity pysk ale pozwalamy aby takie c🤬je kierowały tym krajem:D no ja p🤬le to nawet w wojsku nie miałem takich debili pod sobą jak bronek:d miałem jednego rudego c🤬ja ale koleś nie wyrobił psychicznie i został na kuchni
Przedstaw proszę alternatywę która lepiej poprowadzi ten burdel.
wudun napisał/a:
Przedstaw proszę alternatywę która lepiej poprowadzi ten burdel.
Nowa Prawica, Janusz Korwin-Mikke

morus93 napisał/a:
Nowa Prawica, Janusz Korwin-Mikke
@morus93 Kolega prosił o podanie przykładu partii która może rządzić, nie jednej osoby (tak na boku to jest maksymalna lewica, zwolennik spowolnienia gospodarki dla krótkookresowego zadowolenia ludzi - efekt Grecji. Jeżeli jesteś zwolennikiem tej partii która chce ograniczyć wydatki państwa i zmniejszyć podatki proszę przeczytaj sobie co to jest Mnożnik Zrównoważonego Budżetu - stosowany na całym świecie w państwach rozwijających się) .