Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-07-21, 14:09 1
Jego przyszłe wcielenie,
tak w ramach kary i równowagi w kosmosie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-21, 14:10 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-21, 14:13 2
d-wade napisał/a:

Albo zagłosujmy według zasady rozpowszechnionej przez Leppera: "zagłosujcie na nas bo my jeszcze nie rządziliśmy".

Niestety według mnie nie ma żadnej alternatywy na polskiej scenie politycznej , albo głosujesz na PO albo PIS albo SLD (w zależności od światopoglądu). Smutne, ale prawdziwe.

Czy ty rozumiesz, że oni już mieli swoją szansę? Ile czasu w sejmie mogą zasiadać te same osoby? Oczywiście nie kieruje tych słów do wybitnych polityków, którym naprawdę zależy na ogarnięciu tego całego syfu.
Zgłoś
d-wade 2013-07-21, 14:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-21, 14:37 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-21, 14:47 1
Zgłoś
tranzystor 2013-07-21, 14:50 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-21, 14:54 2
Zgłoś
d-wade 2013-07-21, 15:09
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-21, 15:12
Zgłoś
d-wade 2013-07-21, 15:25 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-21, 15:37
d-wade napisał/a:

Wracając do Korwina; dla mnie jest to poprostu nie logiczne (i dla wielu także) jak można zostać politykiem i nie dążyć do władzy?

Tak jak mówiłem, zero logicznego myślenia. Twoja argumentacja kończy się na przypomnieniu mi ile mam lat? Jak możesz pisać, że "myślisz" skoro właśnie nie myślisz?

Pomogę ci - bo nie jest rurkowcem i nie zależy mu się nażreć.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-21, 15:50 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-21, 15:51
Zgłoś
d-wade 2013-07-21, 15:51
Będę_go_zjadł napisał/a:

Tak jak mówiłem, zero logicznego myślenia. Twoja argumentacja kończy się na przypomnieniu mi ile mam lat? Jak możesz pisać, że "myślisz" skoro właśnie nie myślisz?

Pomogę ci - bo nie jest rurkowcem i nie zależy mu się nażreć.

Naprawdę nie sądziłem, że korwinowcy są aż tak głupi (wiem że argumentacja ad personam, dyskusja powinna być ad rem, ale ty już dawno temu zaczełeś pojeżdzać).
Dopóki rozmawialiśmy czy trzmać u władzy tech którzy są od 20 lat. czy dac szanse nowym opcjom, było dosyć konstruktywnie.
Od kiedy zaczełem pisać o Korwinie, to wygląda jak bym obraził jakiegoś twojego bożka, albo gorzej - matkę. Socjaliści be, AWS be, wszyscy inni be, przyjdzie Korwin i będzie kraj mlekiem i miodem płynący.
A nie, nie przyjdzie Korwin. Bo on nie zmienia swoich durnych, radykalnych poglądów i nigdy nie przekroczy progu wyborczego; bo jak sam twierdzisz - on nie chce.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem