👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Obawiam się, że nie na wiele
takie kwiatki można spotkać w krakowskim "kerfurze"

po dłuższych oględzinach stwierdzam z dużym prawdopodobieństwem że zaszkodziło mu meksykańskie żarcie

andre1991 napisał/a:
po dłuższych oględzinach stwierdzam z dużym prawdopodobieństwem że zaszkodziło mu meksykańskie żarcie
Jakiś ekspert ?

Jak to nie doniósł?! Lepsze na klapie niż w gaciach;D Najlepsze jest to, że na klapie jest sraka, ale pod wodą U-boot jest twardy, co może oznaczać, iż był to korek:D Podsumowując; wygląda mi to na gównianego szampana-niespodziankę

podejrzewam że to kupa jakiegoś spaślaka bo w tylnej części deski widać wyraźnie odcisk pośladka delikwenta oddał kupę i rowem wydobyły się gazy wylotowe niezły pazerfaust

kicolek napisał/a:
Po zapachu i smaku poznał.
a może po gęstości

vanSlovic napisał/a:
Obawiam się, że nie doniósł
![]()
![]()
Jak to nie? Przecież jest na klopie, zamiast obok.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie