📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja zawsze podziwiam ze jak te duze przedmioty np taki dzwig spadaja/upadaja to zawsze wyglada to jakby sie dzialo w zwolnionym tempie... a jednak leci szybko jak reszta

ja już się oznaczyłem na Fejsie jako bezpieczny
tak pływałem tym statkiem wtedy
tak pływałem tym statkiem wtedy
Widzę, że włoski kapitan Costa Concordia jednak wrócił do zawodu.
W TuskVisionNetwork "Agresywnie nastawiony dźwig do białego statku zaatakował go"

bleblebator1 napisał/a:
W TuskVisionNetwork "Agresywnie nastawiony dźwig do białego statku zaatakował go"
a gówno.
Raczej "Biały nacjonalista zaatakował żółty dźwig, który przyjechał do nas na pontonie pracować na swoje 700 żon i mini dźwigów. Statek był w przeszłości widziany z premierem Morawieckim na kolacji"
Założę się że przez pierwszych 10 sek. kapitan myślał że nie jest tragicznie i wystarczy odmalować.
Kurde, mógł na ręcznym zawrócić jak sebixy golfem pod marketem w zimę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie