Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kakalos napisał/a:
zamiast na chate zabrac FacePalm
maja baterie, gpsa, gprsa... Po odlaczeniu od pradu - juz notyfikacja poszla do zarzadcy ATMu
Wzystko fajnie, tylko IQ nie wystarczyło żeby wrzucić to na pakę i patroszyć w zacisznym miejsu.
kakalos napisał/a:
zamiast na chate zabrac FacePalm
mogli zalozyc gps
Jedno trzeba im oddać, nie wpadali w panikę, muszę dopracować w domu plan
Biedni debile nie wiedzą, że kaza jest w dolnej części . Tam są płyty z grubej stali, lany beton i chyba zbrojenie ......
Alonso napisał/a:
Co to było? Ekspres do kawy?
Tak zrobili napad na express do kawy

Polacco Sivusco napisał/a:
Biedni debile nie wiedzą, że kaza jest w dolnej części . Tam są płyty z grubej stali, lany beton i chyba zbrojenie ......
Ta i batalion kosynierów.