👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Numer jest, nazwa jest. Dobrze wiedzieć... Następnym razem wynajmę tego kuriera.
Była kiedyś sprawa, że jakieś tam babce policja przywoziła jedzenie, więc piwo też mogą wozić
Opcja na dwóch - cztery czteropaki Lecha i dwie policjantki

Opcja na dwóch - cztery czteropaki Lecha i dwie policjantki

Parę ładnych lat temu, w mojej rodzinnej miejscowości miało miejsce włamanie do GSu. Taki sklep państwowy jakby ktoś nie kojarzył. Złodzieje wynieśli trochę towaru po czym rozpłynęli się w czasoprzestrzeni. Na miejsce przyjechał (jeszcze Nysą) patrol. Do w/w Nysy to prawie półki zapakowali. Ogólnie wyczyścili sklep z wszystkiego co tylko weszło do samochodu. Najlepsze, że robili to bez skrępowania przy sporej widowni gapiów.
Z tego co widzę to samochody pozmieniali ale mentalność pozostała.
Z tego co widzę to samochody pozmieniali ale mentalność pozostała.

Zdjęcie pewnie zrobione w podczas konfiskowania towaru, tylko jak autor zrobił fotkę w kajdankach?

Cytat:
(nie nie ja nie jp na 100%)
jak nie jebiesz piwa na sto procent każdego dnia to chyba Ciebie ludzie jebią, nie Ty ich
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie