... i umyj ząbki na dobranoc...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
To nie żart tylko smutna prawda o naszym społeczeństwie. Wszystko tylko za pieniądze rodzicow, ale jak coś to dorosły wielce.
konto usunięte
2017-03-01, 15:40
Taa? Jak jestescie tacy zabawni to sami mi dajcie. Szymon i autor.
powinien jeszcze zażądać gier
konto usunięte
2017-03-01, 17:17
Dorosłość zaczyna się wtedy kiedy zaczyna się niezależność finansowa.
Szymon81 napisał/a:
To nie żart tylko smutna prawda o naszym społeczeństwie. Wszystko tylko za pieniądze rodzicow, ale jak coś to dorosły wielce.
A najlepszy typ takich to ci co wszystko za pieniądze rodziców i śmieją się z ludzi pracujących w macu czy tam na kasach w tesco itp. a później "mamooooooooooo! weź mi daaaaaaaj!"
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
konto usunięte
2017-03-01, 18:33
voidinfinity napisał/a:
Dorosłość zaczyna się wtedy kiedy zaczyna się niezależność finansowa.
a jak ktos pobiera rente, albo emeryture, albo 500+ to przestaje byc dorosly?
@up: Tak, szczególnie emeryci. Dlatego dziecinnieją na starość...
Kiedyś znalazłem gdzieś w necie screen posta z facebooka. Autorka pisała w nim jakie ma świetne życie bo w swoim wieku ma własne mieszkanie, własny nowy samochód i męża. Ironicznie pozdrowiła swoich nauczycieli za to, że mówili jej, że nic w życiu sama nie osiągnie. W komentarzu do tego posta inna dziewczyna napisała, że przecież mieszkanie i samochód kupiła autorce posta matka na co tamta odpisała, że to prawda, ale nie kupiła jej tego za darmo tylko bardzo długo ją o to prosiła więc jakąś pracę musiała w to włożyć. Nie wiem na ile prawdziwe, ale sporo jest takich osób, które mają coś tylko dzięki innym, ale czują się lepsi od innych ludzi bo to mają.