Mamo, jestem już dorosły, mam 26 lat! Jak chcę sobie kupić X-Boxa to kupię X-Boxa. Daj pieniądze!
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
To nie żart tylko smutna prawda o naszym społeczeństwie. Wszystko tylko za pieniądze rodzicow, ale jak coś to dorosły wielce.
Taa? Jak jestescie tacy zabawni to sami mi dajcie. Szymon i autor.
Dorosłość zaczyna się wtedy kiedy zaczyna się niezależność finansowa.
Szymon81 napisał/a:
To nie żart tylko smutna prawda o naszym społeczeństwie. Wszystko tylko za pieniądze rodzicow, ale jak coś to dorosły wielce.
A najlepszy typ takich to ci co wszystko za pieniądze rodziców i śmieją się z ludzi pracujących w macu czy tam na kasach w tesco itp. a później "mamooooooooooo! weź mi daaaaaaaj!"
voidinfinity napisał/a:
Dorosłość zaczyna się wtedy kiedy zaczyna się niezależność finansowa.
a jak ktos pobiera rente, albo emeryture, albo 500+ to przestaje byc dorosly?
Kiedyś znalazłem gdzieś w necie screen posta z facebooka. Autorka pisała w nim jakie ma świetne życie bo w swoim wieku ma własne mieszkanie, własny nowy samochód i męża. Ironicznie pozdrowiła swoich nauczycieli za to, że mówili jej, że nic w życiu sama nie osiągnie. W komentarzu do tego posta inna dziewczyna napisała, że przecież mieszkanie i samochód kupiła autorce posta matka na co tamta odpisała, że to prawda, ale nie kupiła jej tego za darmo tylko bardzo długo ją o to prosiła więc jakąś pracę musiała w to włożyć. Nie wiem na ile prawdziwe, ale sporo jest takich osób, które mają coś tylko dzięki innym, ale czują się lepsi od innych ludzi bo to mają.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie