Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dorsz
BongMan • 2011-07-26, 16:37
- Jak się nazywa dorsz, który uciekł z polskiego łowiska na niemieckie?
- Volksdorsz.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-28, 2:35 53
0.00% wilgotności
Zgłoś
pakicito 2011-07-28, 15:33 3
dzieki naszym inteligentnym wyborcom glosujacym na bande czworga i ja bede musial spierolic z polskiego na niemieckie
Zgłoś
piotrov 2011-07-28, 16:44
- Jak się nazywa kawał przez ciebie opowiedziany?
- Suchar...

podpis użytkownika

-->KLIK<--
Zgłoś
Magik2501 2011-07-28, 17:18
@up
Twój żarcik dorównuje temu autorstwa BongMana

podpis użytkownika

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
dr_dex 2011-07-28, 21:23 1
Zostawiajac na chwile na boku dyskusje czy kawal jest suchy czy nie, jeszcze dzisiaj rano mial dwa pozytywne komentarze. Obydwa zostaly wyj🤬e przez moda, ktory jak widac uwaza on ze kawal jest jednak sucharem.

Czy jednak na tym do k🤬y nedzy ma polegac moderowanie forum ?!?! Na wyp🤬alaniu komentow niezgodnych z "odczuciami" moderatorow ?

podpis użytkownika

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
~Angel 2011-07-28, 21:34 4
dr_dex napisał/a:

Zostawiajac na chwile na boku dyskusje czy kawal jest suchy czy nie, jeszcze dzisiaj rano mial dwa pozytywne komentarze. Obydwa zostaly wyj🤬e przez moda, ktory jak widac uwaza on ze kawal jest jednak sucharem.

Czy jednak na tym do k🤬y nedzy ma polegac moderowanie forum ?!?! Na wyp🤬alaniu komentow niezgodnych z "odczuciami" moderatorow ?

Od dłuższego czasu na forum nie pojawił się żaden temat z dowcipem, w którym nie znalazł by się komentarz związany z sucharem lub Strasburgerem.
To po prostu stało się już nudne, oklepane i wk🤬iające. To jest wystarczający powód aby takie durne komentarze usuwać.
Nie podoba się to nie stawiaj piwa i tyle. Jak już nie potrafisz się opanować i musisz coś napisać to napisz coś sensownego.

sadistic.pl/co-wk🤬ia-moderatora-vt58628,15.htm#658244
sadistic.pl/co-wk🤬ia-moderatora-vt58628.htm#479022

podpis użytkownika

Zgłoś
piotrov 2011-07-29, 0:57
Magik2501, miał taki być

podpis użytkownika

-->KLIK<--
Zgłoś
dr_dex 2011-07-29, 17:48
angel napisał/a:

Od dłuższego czasu na forum nie pojawił się żaden temat z dowcipem, w którym nie znalazł by się komentarz związany z sucharem lub Strasburgerem.
To po prostu stało się już nudne, oklepane i wk🤬iające. To jest wystarczający powód aby takie durne komentarze usuwać.
Nie podoba się to nie stawiaj piwa i tyle. Jak już nie potrafisz się opanować i musisz coś napisać to napisz coś sensownego.

chyba nie skumales o co mi chodzi lub poj🤬es posty: komentarze o ktorych pisalem wczesniej a ktore zostaly wyj🤬e przez moda nie byly w stylu "co za suchar" a wrecz przeciwnie. Swoja droga nawet jesli 90% komentow do kawalow pojawiajacych sie na sadolu jest w stylu "co za suchar" to w czym problem ? Jest to jakos zakazane regulaminem ?

podpis użytkownika

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-29, 17:53 1
dr_dex napisał/a:

Swoja droga nawet jesli 90% komentow do kawalow pojawiajacych sie na sadolu jest w stylu "co za suchar" to w czym problem ?

Oczywiście, wk🤬ia to nas.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-29, 21:00
nie wiem co wy robiliście na historii, zajebisty kawał
Zgłoś
~Angel 2011-07-29, 21:10 1
Cytat:

chyba nie skumales o co mi chodzi lub poj🤬es posty: komentarze o ktorych pisalem wczesniej a ktore zostaly wyj🤬e przez moda nie byly w stylu "co za suchar" a wrecz przeciwnie

wręcz przeciwnie powiadasz?

ostatni skasowany:
Cytat:

Suche jak tynk na ścianach

kolejny:
Cytat:

Ten dowcip jest tak suchy jak dzieci w Auschwitz...

szukać dalej?

podpis użytkownika

Zgłoś
Angeltostarakurwa 2011-08-11, 15:41
ta jak to ma 79 piw to ja za ten powinienem dostać 300

Jak się nazywa morderca żon?
żonkil...
Zgłoś