Podczas opowiadania na o grach na żywo istnieje prawdopodobieństwo, że coś nie wyjdzie. Ale z drugiej strony słowa prowadzącego "program" są nie ocenzurowane i ogólnie nic nie jest zmontowane. Bla bla - co to za jakiś debilny wstęp

.
Oto Von Zay i nie zbyt dopracowana gra niezależna.
Tak jakby jednak kogoś produkcja interesowała:
seewithperspective.com/
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-23, 2:34
a ja myślę że jesteś jakimś psychofanem wonzia
konto usunięte
2013-02-23, 7:41
konto usunięte
2013-02-23, 18:14
A ja "Perspective" pobrałem, zainstalowałem i dobrze się bawiłem przez parę godzin. Żadnych bugów podczas gry nie zaobserwowałem.
Za Wonzia zawsze piwo
Jedne z lepszych filmików nt. gier.
konto usunięte
2013-02-24, 0:04
bug jest jeden
konto usunięte
2013-02-24, 0:11
Koleś ma głos i sposób mówienia kibola, nie chce mi się wierzyć, że takie podmioty spraw karnych zajmują się grami.
konto usunięte
2013-02-24, 0:52
Co to za pedalska wersja smells like teen spirit :0
@INOGIEKSA
Nie wiem co w tym takiego fajnego. Gra jak noob i pieprzy nie wiadomo o czym.
@up
i co z tego, że gra jak noob? jeżeli czerpie z tego przyjemność to niech gra jak chce. i jeżeli nie podoba Ci się jego pieprzenie to puść sobie jakiegokolwiek innego youtubera, ktory nagrywa minecrafta czy inne gówno i się dowiesz co to prawdziwe pieprzenie.
Fajny gości, inny od większości innych youtuberów

.