podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!Fajny bicik. Ktoś zna tytuł?
podpis użytkownika
Z c🤬jem i z prądem żartów nie ma!Ostatnio moja zmywarka strasznie odp🤬la, myślałem nad zakupem nowej, ale w ostatecznym rozrachunku wolę zostać przy starej ze względu na rozpoznane błędy w działaniu, ja po prostu nie mogę znowu przez to przechodzić od początku.
Prawda! A ta napewno potrzebuje przeglądu albo nowy cpu;)
Proces myślenia jest opóźniony o kilka minut.
To jest skutek uprzedniego główkowania za pomocą arbuza.
Proces myślenia jest opóźniony o kilka minut.
To jest skutek uprzedniego główkowania za pomocą arbuza.
Ej ale powiem wam że ostatnio przypadkiem trafiłem na kobiecy mecz real vs Barcelona i był całkiem spoko, w porównaniu do facetów nie faulowały co chwilę i co najważniejsze nie symulowały obrażeń. Nikt sztucznie się nie wywalał, gra płynna. I co najlepsze pod koniec spadł deszcz i spodenki zaczęły się fajnie przyklejać do tyłeczkow i było na co popatrzeć. Więc jeśli już bym miał oglądać piłkę nożną to tylko wersję kobiecą 🍑
Spytam z ciekawości - podzieliłeś się z nią tymi przemyśleniami? Czy tylko nam się zwierzasz?
Bezapelacyjnie. Sa dyskryminowane. Powinny zarabiac jak Szczesny lub inny Lewandowski
Wydaje mi się Bazylku, ze ten konkretny egzemplarz nie ma wgranego rozszerzenia "sport", w zwiazku z tym powinna wrócić do kuchni, zgodnie ze swoim podstawowym oprogramowaniem. 🙂
jest w tym sens. Ciężko znaleźć nówkę sztukę nieśmiganą a i tak one teraz wychodzą już wadliwe... takie czasy