Bramkarka broni bramki.
podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Proces myślenia jest opóźniony o kilka minut.
To jest skutek uprzedniego główkowania za pomocą arbuza.
Trener pewnie krzyknął rzuć się w prawo a że to jest typowa kobieta to widać jak wyszło
Nikt nie będzie jej mówił w którym miejscu ma bronić bramki
Czepiacie się babka ma zeza a była najlepsza w rzucaniu się na trawę i trener dał ja na bramkę.
Ot i cała historyja
Ej ale powiem wam że ostatnio przypadkiem trafiłem na kobiecy mecz real vs Barcelona i był całkiem spoko, w porównaniu do facetów nie faulowały co chwilę i co najważniejsze nie symulowały obrażeń. Nikt sztucznie się nie wywalał, gra płynna. I co najlepsze pod koniec spadł deszcz i spodenki zaczęły się fajnie przyklejać do tyłeczkow i było na co popatrzeć. Więc jeśli już bym miał oglądać piłkę nożną to tylko wersję kobiecą 🍑
Ostatnio moja zmywarka strasznie odp🤬la, myślałem nad zakupem nowej, ale w ostatecznym rozrachunku wolę zostać przy starej ze względu na rozpoznane błędy w działaniu, ja po prostu nie mogę znowu przez to przechodzić od początku.
Pawlogen napisał/a:
Ostatnio moja zmywarka strasznie odp🤬la, myślałem nad zakupem nowej, ale w ostatecznym rozrachunku wolę zostać przy starej ze względu na rozpoznane błędy w działaniu, ja po prostu nie mogę znowu przez to przechodzić od początku.
jest w tym sens. Ciężko znaleźć nówkę sztukę nieśmiganą a i tak one teraz wychodzą już wadliwe... takie czasy
SNAKE3D napisał/a:
jest w tym sens. Ciężko znaleźć nówkę sztukę nieśmiganą a i tak one teraz wychodzą już wadliwe... takie czasy
Prawda! A ta napewno potrzebuje przeglądu albo nowy cpu;)
Shaolin_Majster napisał/a:
K🤬a, do garów! 👿
podejrzewam że będzie je myła w kiblu
ciekawe ile dostała za taki manewr
Fajny bicik. Ktoś zna tytuł?
pazuzu napisał/a:
Ej ale powiem wam że ostatnio przypadkiem trafiłem na kobiecy mecz real vs Barcelona i był całkiem spoko, w porównaniu do facetów nie faulowały co chwilę i co najważniejsze nie symulowały obrażeń. Nikt sztucznie się nie wywalał, gra płynna. I co najlepsze pod koniec spadł deszcz i spodenki zaczęły się fajnie przyklejać do tyłeczkow i było na co popatrzeć. Więc jeśli już bym miał oglądać piłkę nożną to tylko wersję kobiecą 🍑
Nie pajacują bo im k🤬a na wyniku nie zalezy, jak ma zarobić w lidze 700zł na miesiąc