Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bazyli.Kapusta 2025-04-05, 20:30 9
Proces myślenia jest opóźniony o kilka minut.
To jest skutek uprzedniego główkowania za pomocą arbuza.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-04-05, 20:43 11
K🤬a, do garów! 👿
Zgłoś
bosch86 2025-04-05, 20:48 1
Trener pewnie krzyknął rzuć się w prawo a że to jest typowa kobieta to widać jak wyszło
Zgłoś
turor 2025-04-05, 20:55 57
Nikt nie będzie jej mówił w którym miejscu ma bronić bramki
Zgłoś
Pitupitu 2025-04-05, 20:56 2
Czepiacie się babka ma zeza a była najlepsza w rzucaniu się na trawę i trener dał ja na bramkę.
Ot i cała historyja
Zgłoś
pazuzu 2025-04-05, 21:21 24
Ej ale powiem wam że ostatnio przypadkiem trafiłem na kobiecy mecz real vs Barcelona i był całkiem spoko, w porównaniu do facetów nie faulowały co chwilę i co najważniejsze nie symulowały obrażeń. Nikt sztucznie się nie wywalał, gra płynna. I co najlepsze pod koniec spadł deszcz i spodenki zaczęły się fajnie przyklejać do tyłeczkow i było na co popatrzeć. Więc jeśli już bym miał oglądać piłkę nożną to tylko wersję kobiecą 🍑
Zgłoś
Pawlogen 2025-04-05, 21:24 19
Ostatnio moja zmywarka strasznie odp🤬la, myślałem nad zakupem nowej, ale w ostatecznym rozrachunku wolę zostać przy starej ze względu na rozpoznane błędy w działaniu, ja po prostu nie mogę znowu przez to przechodzić od początku.
Zgłoś
SNAKE3D 2025-04-05, 21:37 12
Pawlogen napisał/a:

Ostatnio moja zmywarka strasznie odp🤬la, myślałem nad zakupem nowej, ale w ostatecznym rozrachunku wolę zostać przy starej ze względu na rozpoznane błędy w działaniu, ja po prostu nie mogę znowu przez to przechodzić od początku.

jest w tym sens. Ciężko znaleźć nówkę sztukę nieśmiganą a i tak one teraz wychodzą już wadliwe... takie czasy
Zgłoś
Dokaka 2025-04-05, 21:44 1
SNAKE3D napisał/a:

jest w tym sens. Ciężko znaleźć nówkę sztukę nieśmiganą a i tak one teraz wychodzą już wadliwe... takie czasy

Prawda! A ta napewno potrzebuje przeglądu albo nowy cpu;)
Zgłoś
tolek01 2025-04-05, 21:58 5
Shaolin_Majster napisał/a:

K🤬a, do garów! 👿

podejrzewam że będzie je myła w kiblu
Zgłoś
kamerdynerccs 2025-04-05, 22:47
ciekawe ile dostała za taki manewr
Zgłoś
Syn_Milionera 2025-04-05, 22:51
Fajny bicik. Ktoś zna tytuł?
Zgłoś
Klexxx 2025-04-05, 22:58 2
Bramkarzyni
Zgłoś
outline 2025-04-05, 23:09
pazuzu napisał/a:

Ej ale powiem wam że ostatnio przypadkiem trafiłem na kobiecy mecz real vs Barcelona i był całkiem spoko, w porównaniu do facetów nie faulowały co chwilę i co najważniejsze nie symulowały obrażeń. Nikt sztucznie się nie wywalał, gra płynna. I co najlepsze pod koniec spadł deszcz i spodenki zaczęły się fajnie przyklejać do tyłeczkow i było na co popatrzeć. Więc jeśli już bym miał oglądać piłkę nożną to tylko wersję kobiecą 🍑

Nie pajacują bo im k🤬a na wyniku nie zalezy, jak ma zarobić w lidze 700zł na miesiąc
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie