Jeden z tych kurierów, którzy nie zostawiają awizo
no nic grunt że tego laptopa dostarczył...
C................n
2019-01-25, 11:43
Mógł jeszcze tym laptopem wybić szybę...
a................h
2019-01-25, 11:58
A co miał zostawić pod drzwiami na pastwę oportunistów?
podjajecznym powinien albo tyłem stanąć do balkonu
Porcelana od babci w końcu dojechała
podpis użytkownika
Zero smutków, zero złości, wyj🤬e po całości !!!
Jak mówi stare chińskie przysłowie: „Do trzech razy sztuka”
chińskie przysłowie mówi, jak nie wrzucisz chińskiej porcelany na balkon za trzecim razem, to nie ma sęsu nią dalej rzucać
podpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
wuku
2019-01-25, 14:08
Ale przecież dostarczył..na c🤬j drążyć.
K🤬a ja to pewnie komisjonowałem...
Pracowalem na sortowni w hermesie w uk. To co on robi to pikus z tym jak sie wrzuca paczki na tira. Byle pod sam dach. Uwaga szklo? A kto to czyta. Wrzuca sie byle najszybciej i jak najwiecej. Aby upchnac wiecej wlazi sie buciorami na paczki i dorzuca pod sam dach.
e................l
2019-01-25, 20:49
ale się starał
pewnie przesyłka do Merkelowej
Widać że chłop się zaangażował w pracę, a nie na odwal. 3 próby dostarczenia.
Hermes to stare pały j🤬e są !!!
Jakbyście nie byli tacy tępi to może przynajmniej odsetek z was by to zrozumiał.
Od 10 lat pracuję jako kurier. Owszem paczki wrzucane na balkon również - NA K🤬A ŻYCZENIE KLIENTA i pod warunkiem, że to nie taki osioł jak 97% looserów piszących komentarze - że najpierw wrzuć pan a potem pretensje. Po drugie jakby którykolwiek z Was zapoznawał się z wymogami firm kurierskich dot. tego jak należy pakować towar to dotarłoby do pustych łbów, że opakowanie słoika skisłych ogórków, czy wsiowych jajów w torbę podróżną i szary papier na wysyłkę do cioci Zochy zap🤬lającej na zmywaku u Angoli to nie najlepszy sposób na to, żeby dotarły w całości. I tak piszę to k🤬a z perspektywy 10 lat pracy jako kurier oraz kolejnych 10 w innym zawodzie - jakim Wuj wam do tego. Kurier nie zabierze dupnie spakowanej paczki - co za dupek, problemy robi... Zabierze i zamiast jajek dojedzie jajecznica - co za ciul pewnie rzucał paczką... Takie są z Was artysty. A czego Pan nie przyjedzie z paczką po 18 - przecież ja pracuję - a ja to co k🤬a na wycieczce jestem? Pracuję od 6tej rano, więc o 14 powinienem już myśleć o piwie i r🤬aniu, a nie o waszych murzyńskich k🤬sach i dmuchanych lalach, co to takie pilne, żeby były na już.
Najserdeczniejszy kij wam w oko od wszystkich kurierów