Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
nowynick 2019-01-25, 11:33 32
no nic grunt że tego laptopa dostarczył...
Zgłoś
C................n 2019-01-25, 11:43
Mógł jeszcze tym laptopem wybić szybę...
Zgłoś
a................h 2019-01-25, 11:58
A co miał zostawić pod drzwiami na pastwę oportunistów?
Zgłoś
Hrabia Drapula 2019-01-25, 12:27 1
podjajecznym powinien albo tyłem stanąć do balkonu

podpis użytkownika

Zgłoś
jur 2019-01-25, 12:48
Porcelana od babci w końcu dojechała

podpis użytkownika

Zero smutków, zero złości, wyj🤬e po całości !!!
Zgłoś
alpinus 2019-01-25, 13:27
Jak mówi stare chińskie przysłowie: „Do trzech razy sztuka”
Zgłoś
AdamBrown 2019-01-25, 13:55 3
chińskie przysłowie mówi, jak nie wrzucisz chińskiej porcelany na balkon za trzecim razem, to nie ma sęsu nią dalej rzucać

podpis użytkownika

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
wuku 2019-01-25, 14:08 2
Ale przecież dostarczył..na c🤬j drążyć.
Zgłoś
PolenSan 2019-01-25, 15:01
K🤬a ja to pewnie komisjonowałem...
Zgłoś
contracts 2019-01-25, 17:27 4
Pracowalem na sortowni w hermesie w uk. To co on robi to pikus z tym jak sie wrzuca paczki na tira. Byle pod sam dach. Uwaga szklo? A kto to czyta. Wrzuca sie byle najszybciej i jak najwiecej. Aby upchnac wiecej wlazi sie buciorami na paczki i dorzuca pod sam dach.
Zgłoś
e................l 2019-01-25, 20:49
ale się starał
pewnie przesyłka do Merkelowej
Zgłoś
ellsworth 2019-01-25, 20:50
Widać że chłop się zaangażował w pracę, a nie na odwal. 3 próby dostarczenia.
Zgłoś
maka9 2019-01-25, 21:27
Hermes to stare pały j🤬e są !!!
Zgłoś
PawełZRzeszowa 2019-01-25, 21:37 1
Jakbyście nie byli tacy tępi to może przynajmniej odsetek z was by to zrozumiał.
Od 10 lat pracuję jako kurier. Owszem paczki wrzucane na balkon również - NA K🤬A ŻYCZENIE KLIENTA i pod warunkiem, że to nie taki osioł jak 97% looserów piszących komentarze - że najpierw wrzuć pan a potem pretensje. Po drugie jakby którykolwiek z Was zapoznawał się z wymogami firm kurierskich dot. tego jak należy pakować towar to dotarłoby do pustych łbów, że opakowanie słoika skisłych ogórków, czy wsiowych jajów w torbę podróżną i szary papier na wysyłkę do cioci Zochy zap🤬lającej na zmywaku u Angoli to nie najlepszy sposób na to, żeby dotarły w całości. I tak piszę to k🤬a z perspektywy 10 lat pracy jako kurier oraz kolejnych 10 w innym zawodzie - jakim Wuj wam do tego. Kurier nie zabierze dupnie spakowanej paczki - co za dupek, problemy robi... Zabierze i zamiast jajek dojedzie jajecznica - co za ciul pewnie rzucał paczką... Takie są z Was artysty. A czego Pan nie przyjedzie z paczką po 18 - przecież ja pracuję - a ja to co k🤬a na wycieczce jestem? Pracuję od 6tej rano, więc o 14 powinienem już myśleć o piwie i r🤬aniu, a nie o waszych murzyńskich k🤬sach i dmuchanych lalach, co to takie pilne, żeby były na już.

Najserdeczniejszy kij wam w oko od wszystkich kurierów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie