Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Velture 2018-11-07, 13:22 45
No to standardowo zaraz się zleci grupa p🤬ląca o tym "jaka płaca taka praca" itp.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
crossdressphyxia 2018-11-07, 13:46 8
"Lest we forget how fragile we are"

podpis użytkownika

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
masonski-cyklista 2018-11-07, 14:19 4
moszna ....... moszna!
Zgłoś
mazga50 2018-11-07, 16:21 6
A kolor skóry kuriera, nie ma tu nic do rzeczy oczywiście...
Zgłoś
Lucian201 2018-11-07, 17:10 3
Trochę wina wysyłającego paczka w żaden sposób nie zabezpieczona , pracuję na magazynie i codziennie odbieram od kilku do kilkunastu paczek , więc widzę jak kurierzy mają te paczki poukładane . Zero zabezpieczeń wszystko lata od lewej do prawej po całej pace , poza tym jak czasami im dojebią 100+ paczek do rozwiezienia na dzień to się z nimi nie p🤬lą bo po prostu nie mają na to czasu , a pensja nie jest zła 2300-2500 na rękę na start
Zgłoś
Essent 2018-11-07, 17:27 1
A wiecie jak ciężki jest taki kibel ? Nie pracuję na magazynie ale się domyślam
Zgłoś
albazsanagycjib 2018-11-07, 18:24 11
Po to są te zj🤬e wózki do przewożenia kartonów, żeby ich debile pokroju typa z filmiku nie turlali po betonie z zawartością. To niesamowite - czy w PL czy za oceanem, kurierzy to takie dz🤬ki.

Wszelkie ew. uwagi, że może za mało płacą, a może za dużo pracy? To jakby piekarze srali do chleba, to też by się ktoś zajadał ze smakiem, bo może piekarzowi ciężko?

@Lucian201 kurierzy nie mają się z paczkami p🤬lić, tylko mają je dostarczyć w danym dniu, o danej porze, pod wskazany adres. Dlatego przesyłki dostarczane kurierem zawsze biorę za pobraniem, żeby mi k🤬y gdzieś pod drzewem nie zostawiły za pokwitowaniem jakiegoś żula albo nie odesłali opłaconej przesyłki jako niepobranej, chociaż w życiu do mnie z nią nie przyjechali.
Zgłoś
ciastek0302 2018-11-07, 18:28 3
co za debil zamawia sracza/umywalkę przez neta? Rozumiem z odbiorem własnym ale kurierem?
Zgłoś
LuzaQ 2018-11-07, 19:02 3
up
może kupił używany na olx
Zgłoś
Antek01 2018-11-07, 19:26 1
Jak się robota nie podoba to zmień. Ot cała filozofia odnośnie tego jak to komuś w pracy ciężko.
Zgłoś
l................r 2018-11-07, 19:48
@UP
Fizole zawsze wolą marudzić, a w ostateczności wołać rząd o pomoc.
Zgłoś
ellsworth 2018-11-07, 21:19
Lucian201 napisał/a:

Trochę wina wysyłającego paczka w żaden sposób nie zabezpieczona , pracuję na magazynie i codziennie odbieram od kilku do kilkunastu paczek , więc widzę jak kurierzy mają te paczki poukładane . Zero zabezpieczeń wszystko lata od lewej do prawej po całej pace , poza tym jak czasami im dojebią 100+ paczek do rozwiezienia na dzień to się z nimi nie p🤬lą bo po prostu nie mają na to czasu , a pensja nie jest zła 2300-2500 na rękę na start

Do przewozu takich ładunków trzeba mieć zrobiony kurs na przewóz rzeczy. Szczegółów nie znam, ale nie ma c🤬ja żeby nie uczyli ich jak zabezpieczać ładunek w czasie transportu! Po prostu nie ma c🤬ja! Tacy debile powinni z własnej kieszeni płacić za uszkodzony towar i jeszcze zostać wystrzelani po mordach.
Zgłoś
e................l 2018-11-07, 22:20
chyba odbiorcy mocno nie cisnęło ze sraniem,
bo ja czasem bym nie wybrzydzał
Zgłoś
Antek01 2018-11-08, 20:02
ellsworth, gówno uczą. Idziesz do takiej roboty, to dostajesz auto i w teren. Akurat mam styczność z kierowcami, którzy rozwożą przesyłki najczęściej paletowe, to większość dopiero po tym jak wyj🤬a im się paleta na aucie, nauczyli się jak jest ustawiać. Tym bardziej w kurierce chcesz by uczono jak układać paczki? Proszę Cię...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie