📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:32

Widać że głodny był, patrzcie jak się sadło rozgląda. Głodny to i zły, a ten mu śmrodzi pod nosem. A może mu kiedyś zjadł dostawę, widać że ma gdzie pomieścić wspomnienia.
Chłop rozegrał to jak żółw ninja, tylko z wielką torbą na plecach, zamiast skorupy. Pewnie jeszcze margheritę miał przy sobie.
Brawo dla Pana z żarciem! 👍
Ideał kobiecych marzeń (obleśny, tłusty cham w klapkach) sięgnął bruku!
Ideał kobiecych marzeń (obleśny, tłusty cham w klapkach) sięgnął bruku!
Znam trochę migowy i mogę przetłumaczyć o co chodziło grubasowi
- Najpierw machał rękami jakby latał więc nawiązał do katastrofy samolotu w Smoleńsku
- Potem gestem pokazał, że najlepsza partia polityczna to ta, która najwięcej rozdaje.
- Następnie rozłożył ręce i pokazał Jezusa więc wskazał, że najlepszy kandydat na prezydenta to ultra katolik.
Więc jak widać była to jakas forma agitacji politycznej przed wyborami.
Jednak dostawca chciał głosować na Biejat. Na kogo chciał głosować grubas sami musicie odgadnąć
- Najpierw machał rękami jakby latał więc nawiązał do katastrofy samolotu w Smoleńsku
- Potem gestem pokazał, że najlepsza partia polityczna to ta, która najwięcej rozdaje.
- Następnie rozłożył ręce i pokazał Jezusa więc wskazał, że najlepszy kandydat na prezydenta to ultra katolik.
Więc jak widać była to jakas forma agitacji politycznej przed wyborami.
Jednak dostawca chciał głosować na Biejat. Na kogo chciał głosować grubas sami musicie odgadnąć
piękne. szkoda, że za miesiąc zapomni lekcji życia i znowu będzie myślał, że jest groźny a ulica jest jego
jeszcze jak ładnie zegarek mu oddał
jeszcze jak ładnie zegarek mu oddał

JoSeed napisał/a:
Ideał kobiecych marzeń (obleśny, tłusty cham w klapkach)
Coś się do mnie z rana przyczepiła?

żmij napisał/a:
Coś się do mnie z rana przyczepiła?
Nie kłam! Nie masz klapek! 😍
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie