standard - karteczki typu :'liczcie się ze słowami, słyszymy was zza ściany
'

Nie wiem w sumie o co chodzi ?? O to klęcie czy oceny ?? Już się przyzwyczaiłem do takich tekstów. W sumie teraz, przynajmniej wiem, czemu moi wykładowcy wolą wysyłać wyniki mailem

oo nawet jedna 4
mam nadzieje, że koleś przeżył spotkanie z kolegami potem

mam nadzieje, że koleś przeżył spotkanie z kolegami potem

troyak napisał/a:
oo nawet jedna 4
![]()
Kolega widzę sokoli wzrok ma. Ja tam może i ślepy jestem, ale czwórek to pięć widzę.
ja miałem raz jedyną 4..... przezyłem dzięki glanom.....
a raz jeden profesor zwrócił nam uwagę żeby nie przeklinać pod drzwiami... jestem pewien że to przeze mnie, gdyż chwilę wcześniej wypiowiedziałem słowo CAŁKA, które jak wiemy, kaleczy studentom uszy.
a raz jeden profesor zwrócił nam uwagę żeby nie przeklinać pod drzwiami... jestem pewien że to przeze mnie, gdyż chwilę wcześniej wypiowiedziałem słowo CAŁKA, które jak wiemy, kaleczy studentom uszy.
podpis użytkownika
Moją pasją jest zabijanie ludzi siekierą! Pasjaaa!!! HA!

a czy przypadkiem nie lepiej było napisać "nie przeklinać"? Kląć z jakimś zaklęciem się bardziej kojarzy - może profesor obawia się laleczek voodoo ale w tym wypadku dlaczego tylko pod drzwiami hmm...
silesiaster napisał/a:
a czy przypadkiem nie lepiej było napisać "nie przeklinać"? Kląć z jakimś zaklęciem się bardziej kojarzy - może profesor obawia się laleczek voodoo ale w tym wypadku dlaczego tylko pod drzwiami hmm...
Przeklinać kogoś też można

podpis użytkownika

ale można też kogoś przeklinać. No wiecie : przeklinam córki z Twojej krwi do 5-ego pokolenia, oby wszystkie urodziły się z trzema tyłkami!
itd.
itd.
podpis użytkownika
My cock is much bigger than yours