👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A biały nauczyciel boi się zareagować, bo reszta dałaby mu oklep za rasizm.
To była lekcja ataku w stadzie. Na następnej będą sie uczyć zbiorowego UUUUUUUUUU!!!!!!!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Kogo nie poprzesz to jesteś rasistą. No może lepiej dziewczynę, bo przynajmniej feministki..., ale nie bo może to jest dwunasta, albo siedemnasta płeć?
Z bólem muszę stwierdzić, że szanuję murzyna za wyjątkowe opanowanie...
sensualna napisał/a:
... wystarczy tylko plaskacz bądź dwa na opamiętanie
Na tym filmie widać naprawdę wyraźnie, że wściekłej suce niewątpliwie plaskacze nie wystarczą.
Zwróć uwagę jak napisałem wyrazy "naprawdę" i "niewątpliwie"...

Baba bije chłopa nikt nie reaguję, gdy chłop się wkurzył nagle obrończyni się znalazła..
Starajcie się filmiki z liveleak wrzucać na inne playery bo ten się tnie po chwili i zmusza do wejścia na ich stronę

sensualna napisał/a:
na prawdę wystarczy tylko plaskacz bądź dwa na opamiętanie
Pruszyłaś moją wyobraźnię

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie