W mediach by powiedzieli, że biały hetero chrześcijanin rasistowsko molestował dwoje szóstkowych uczniów.
Zadziwia mnie za każdym razem jak w 99% przypadków nikt nie reaguje kiedy baba leci z łapami do faceta ale jak facet w końcu dostanie o raz za dużo i postanowi spacyfikować k🤬ę to nagle wszyscy szok, niedowierzanie i oburzenie, że jak to, że czemu, no jak facet okropny brutalnie niewinną niewiastę zaatakował, jak mogło do tego dojść, cóż mogło być tego przyczyną, o losie nigdy się nie dowiemy.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@up
W mediach by powiedzieli, że biały hetero chrześcijanin rasistowsko molestował dwoje szóstkowych uczniów.
Zadziwia mnie za każdym razem jak w 99% przypadków nikt nie reaguje kiedy baba leci z łapami do faceta ale jak facet w końcu dostanie o raz za dużo i postanowi spacyfikować k🤬ę to nagle wszyscy szok, niedowierzanie i oburzenie, że jak to, że czemu, no jak facet okropny brutalnie niewinną niewiastę zaatakował, jak mogło do tego dojść, cóż mogło być tego przyczyną, o losie nigdy się nie dowiemy.
po prostu przeginacie

... wystarczy tylko plaskacz bądź dwa na opamiętanie
Na tym filmie widać naprawdę wyraźnie, że wściekłej suce niewątpliwie plaskacze nie wystarczą.
Zwróć uwagę jak napisałem wyrazy "naprawdę" i "niewątpliwie"...

na prawdę wystarczy tylko plaskacz bądź dwa na opamiętanie
Pruszyłaś moją wyobraźnię

-Co Ci się stało w ścianę ?
-zona mnie wk🤬iła i miałem wybór albo w ścianę albo w szczękę
-to nie możesz tego zaszpachlować ?
-niech to będzie znak ostrzegawczy żeby nie przeginała
jak t jest ze kobiety często przesadzają w ten sposób i myślą ze są bezkarne i nic im nie grozi?
po prostu przeginacie nie wątpliwie macie więcej siły i na prawdę wystarczy tylko plaskacz bądź dwa na opamiętanie
plaskacz to może opamięta kobietę do 65kg a co z większą kobieta 90kg+? bo ja wiem ze taki liść tylko by ja rozjuszył i rozpoczęła by się szermierka na pięści

nie popieram tego nie lubię damskich bokserów ale rozróżnić trzeba znęcającego się nad kobietami h🤬ja do zabicia a kogoś kto po prostu się broni