📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
A biały nauczyciel boi się zareagować, bo reszta dałaby mu oklep za rasizm.
To była lekcja ataku w stadzie. Na następnej będą sie uczyć zbiorowego UUUUUUUUUU!!!!!!!
Kogo nie poprzesz to jesteś rasistą. No może lepiej dziewczynę, bo przynajmniej feministki..., ale nie bo może to jest dwunasta, albo siedemnasta płeć?
sensualna napisał/a:
... wystarczy tylko plaskacz bądź dwa na opamiętanie
Na tym filmie widać naprawdę wyraźnie, że wściekłej suce niewątpliwie plaskacze nie wystarczą.
Zwróć uwagę jak napisałem wyrazy "naprawdę" i "niewątpliwie"...
Baba bije chłopa nikt nie reaguję, gdy chłop się wkurzył nagle obrończyni się znalazła..
Starajcie się filmiki z liveleak wrzucać na inne playery bo ten się tnie po chwili i zmusza do wejścia na ich stronę
sensualna napisał/a:
na prawdę wystarczy tylko plaskacz bądź dwa na opamiętanie
Pruszyłaś moją wyobraźnię
~Velture napisał/a:
Zadziwia mnie za każdym razem jak w 99% przypadków nikt nie reaguje kiedy baba leci z łapami do faceta ale jak facet w końcu dostanie o raz za dużo i postanowi spacyfikować k***ę to nagle wszyscy szok, niedowierzanie i oburzenie, że jak to, że czemu, no jak facet okropny brutalnie niewinną niewiastę zaatakował, jak mogło do tego dojść, cóż mogło być tego przyczyną, o losie nigdy się nie dowiemy.
Ja kobiety nie uderzę, ale takie zachowanie jak ta z filmu nie jest godna by się nazywać kobietą. Można po ryju trzaskać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie