👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dasz facetowi c🤬ke, a bedzie mial przyjemnosc przez 20min kiedy ona zechce.
Naucz go uzywac rak, a bedzie szczesliwy do konca zycia.
Naucz go uzywac rak, a bedzie szczesliwy do konca zycia.
Dasz facetów i z alzhaimerem rybę to nakarmisz go na dzień
A nauczysz go łowić ryby to nakarmisz go na dzień
A nauczysz go łowić ryby to nakarmisz go na dzień
A jak KNP mówi dokładnie o tym samym to i tak ludzie zatykają uszy "bo Korwin fafafaszysta i świr".

Dasz biedakowi wędkę to dalej będzie głodny,
ale dasz mu rybę to zje rybę,
ale dasz mu wódkę to zje wędkę.
ale dasz mu rybę to zje rybę,
ale dasz mu wódkę to zje wędkę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie