Podobno ma się teraz pojawić w TVP
Kto krytykuje rząd ten traci robotę.
podpis użytkownika
"...Za sprawę mojej Ojczyzny,w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
podpis użytkownika
"...Za sprawę mojej Ojczyzny,podpis użytkownika
"...Za sprawę mojej Ojczyzny,Za ten dowcip redaktor Sekielski wyleciał z telewizji TVNu.
Podobno ma się teraz pojawić w TVP
Kto krytykuje rząd ten traci robotę.
podpis użytkownika
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint
podpis użytkownika
C🤬j, ze ow program jest sprzed roku, jak nie sprzed dwoch lat, a grubcio wyp🤬olil z tvnu jakis miesiac temu, bo go tvp podkupilo tak jak i Tadle.
Wk🤬iajace jest to, ze taki tuman jeden z drugim mongolskim na serwisie typowo rozrywkowym p🤬la swoje polityczne smuty. Idz pobiegaj z mlodziezowka parti.... <3
#Tristan88
Wszystkie twoje 15 tematów jest o podtekście politycznym. Wyp🤬alaj z tym, kolega Еремей_ирония dobrze mówi. To jest portal ROZRYWKOWY, nie mam zamiaru wchodzić tutaj żeby odpocząć od tej j🤬ej telewizji i widzieć to samo co tam
podpis użytkownika
"...Za sprawę mojej Ojczyzny,
W przeciwieństwie do innych mi zależy na mojej Ojczyźnie. Zależy mi tylko na tym aby dostać w Polsce dobrą pracę, aby moje dzieci mogły normalnie i bezpiecznie żyć w tym kraju. Wieść spokojne i bezpieczne życie. A przez ten rząd zarabiam niecałe 1500 zł brutto zap🤬lam jak się da bo mam rodzinę, A jestem magistrem inżynierem geodezji. Ledwo mi starcza na opłacenie rachunków i mieszkania.
podpis użytkownika
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint
A jestem magistrem inżynierem geodezji. Ledwo mi starcza na opłacenie rachunków i mieszkania.