tennis... chcialbym sie nauczyc w niego grac ale niestety nie mam rezydencji i 3 kabrioletow... ;]
Seneka
podpis użytkownika
ab alio exspectes, alteri quod fecerisSeneka

Kragnashoff napisał/a:
tennis... chcialbym sie nauczyc w niego grac ale niestety nie mam rezydencji i 3 kabrioletow... ;]
Do tego wystarczy np. boisko szkolne. Na c🤬j Ci rezydencja i kabriolety do gry w tenisa?

Cytat:
szkoda ze to fake bo dobre ;]
jaki k🤬a fejk?? Ty widziałeś kiedyś mecz tenisa??
Btw. Fajnym mietkiem się Roger rozbija!
I tak Nadal jest zajebiściejszy!!!

@up
Jemu chyba nie chodzi o to, że nie da się trafić piłką do merca, tylko o to że to nie Federer.
Jemu chyba nie chodzi o to, że nie da się trafić piłką do merca, tylko o to że to nie Federer.

Kragnashoff napisał/a:
Czyli każdy dobry tenisista według ciebie musi urodzić się bogaty?? Talent nie ma nic z tym wspólnego ?? hmmmm...
podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Flushingflash napisał/a:
Czyli każdy dobry tenisista według ciebie musi urodzić się bogaty?? Talent nie ma nic z tym wspólnego ?? hmmmm...
Talent można kupić, wystarczy iść do antykwariatu.
podpis użytkownika
Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!
Haha co to k🤬a każdy dzieciak by tak zrobił. Ja tak robiłem jak miałem 10 lat... haha
No dobra, powiedzcie czy jestem teraz fajny?? ;/
No dobra, powiedzcie czy jestem teraz fajny?? ;/

niech go ten CLS rozjedzie!
a kierowca niech pochwali się filmem
a kierowca niech pochwali się filmem

Płeć ~
Kragnashoff napisał/a:
Do tego wystarczy np. boisko szkolne. Na c🤬j Ci rezydencja i kabriolety do gry w tenisa?
mu sie rozchodziło że on nie ma rąk z ta rezydencja i kabrioletami to taka sciema tylko
hehe k🤬a no to zacytowalem przec🤬j , no dobra zadam to pytanie jak zacytowac inne osoby aby bylo widac ramke
Kragnashoff napisał/a:

mu sie rozchodziło że on nie ma rąk z ta rezydencja i kabrioletami to taka sciema tylko
hehe k🤬a no to zacytowalem przec🤬j , no dobra zadam to pytanie jak zacytowac inne osoby aby bylo widac ramke

TigraM1 napisał/a:
![]()
Np. kliknąć po prawej, górnej części posta guziczek "cytuj".