📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Sport Bardzo ciężki
Nie dość że bez sprzętu sie nie da po prostu
To jeszcze umiejętności i spostrzegawczość oraz refleks
wymagane ;D polecam ten sport
sam startuje na zwodach
To jeszcze umiejętności i spostrzegawczość oraz refleks

prosta konkluzja..pchasz się na ring,licz sie z tym,że oberwiesz w ryj :] piwo!!
Arex94 napisał/a:
Sport Bardzo ciężki
To jeszcze umiejętności i spostrzegawczość oraz reflekswymagane ;D polecam ten sport
sam startuje na zwodach
![]()
Ja tam takich ludzi jak ty podziwiam, 101 lat i jeszcze się tobie chce
gemini2009 napisał/a:
Wiecie co jest najlepsze ?
To crush your enemies, see them driven before you, and hear lamentation of their women!
hehe 1.45 temu to się chyba sranie na tydzień zablokowało po tym siadzie

złamany obojczyk , wybity bark , złamana ręka/nadgarstek/palce ... średnio co 3 sekundy w filmie mającym 5 minut ..... miodzio

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie