📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mario-s3 napisał/a:
to jest fejk xd
To nie jest fejk,jest filmik z tym niestety na sadisticu nie działa konwertowanie z tej strony.Wyślę Ci na PW.
macie bonus :

Ku*wa, a już myślałem, że wyląduje telemarkiem...kiepski ze mnie 'przewidywacz'

@UP
On wydał na ten rower więcej niż ty zarabiasz w ciągu roku...
On wydał na ten rower więcej niż ty zarabiasz w ciągu roku...

@up
Prawda, u mnie w mieście co roku są zawody downhillowe. Każdy z tych rowerów warty od 15 tysi w górę.
Prawda, u mnie w mieście co roku są zawody downhillowe. Każdy z tych rowerów warty od 15 tysi w górę.
Miałem bardzo podobną sytuację. Dodatkowo wtedy złamałem przedni amorek.
Koszt wymiany wyniósł niecałe 7tysi -.-. Więc znam ten ból gdy coś się zepsuje..
Koszt wymiany wyniósł niecałe 7tysi -.-. Więc znam ten ból gdy coś się zepsuje..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie