Przyj🤬bym na blaty blachę a do każdego naczynia neodym od spodu i w c🤬ju bym miał łapanie latających garnków
Ten dowód to można akurat łatwo obalić. Przy płaskiej ziemi przyciąganie (chociaż oni chyba w przyciąganie nie wierzą tylko w gęstość) działa pionowo w dół. Łódka się przechyla a gościa ciągnie w tym samym kierunku co bez przechyłu. Szach mat okrągłoziemcu!
up
Jest dokładnie odwrotnie niż piszesz. Gdyby go ciągnęło (przyciągało) zawsze w tym samym kierunku, to by w niektórych momentach upadł. Podobnie jak na symulatorach dla kandydatów na pilotów, również siła "g" działa z różnych kierunków, nie zawsze tylko w dół.
Jest dokładnie odwrotnie niż piszesz. Gdyby go ciągnęło (przyciągało) zawsze w tym samym kierunku, to by w niektórych momentach upadł. Podobnie jak na symulatorach dla kandydatów na pilotów, również siła "g" działa z różnych kierunków, nie zawsze tylko w dół.
szaulera3 napisał/a:
up
Ziemia przyciąga go w tym samym kierunku, w symulatorach czy samolotach działa siła odśrodkowa
Essent napisał/a:
Foka rozwinął i leci bokiem
Pisze się fokę, nie foka analfabeto
Goldmann napisał/a:
@up
Czyli nadal mogę wierzyć w płaską ziemie?
jak i w Jezusa, wolność wiary masz wpisaną w konstytucję

kmiecioslaw napisał/a:
Pisze się fokę, nie foka analfabeto
to słaby bait czy niedoj🤬ie umysłowe?
Współczuje temu kukowi
to prace syzyfowe
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
to prace syzyfowe
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Ciekawe jakby sobie Geslerka poradziła...
Załamałaby się nie mogąć rzucać garami samej. W końcu tylko do tego się prosie nadaje.
Ciekawe jak jest w kiblu - wodą miota jak diabłem po wodzie święconej.
woytasw napisał/a:
Ciekawe jak jest w kiblu - wodą miota jak diabłem po wodzie święconej.
Wtedy możesz zaliczyć tak zwany pocałunek Neptuna