Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 38 minut temu
Romantyczna historia z Ufy: Pod koniec grudnia mieszkanka tego miasta zgłosiła zaginięcie swojego 36-letniego brata.

Śledczy ustalili, że on i jego 35-letnia dziewczyna udali się do domu jej byłego chłopaka. Dziewczyna poskarżyła się staremu chłopakowi, że nowy ją regularnie bije. Między mężczyznami wywiązała się bójka i nowy chłopak został pobity na śmierć. Po tym wydarzeniu dawni kochankowie zeszli się ponownie, poćwiartowali ciało nieszczęśnika, a szczątki wrzucili do lasu.

Zmieniono 2 razy Zgłoś
sothis 2025-01-16, 13:55 10
W sumie spoko, 3 z🤬bów się usunęła ze społeczeństwa.
Zgłoś
konto usunięte 2025-01-16, 13:55 46
I weź tu używaną po kimś babę.
Zgłoś
JoSeed 2025-01-16, 14:16 3
Po podzieleniu nieszczęśnika powinni spożyć romantyczną kolację... 🤔
Zgłoś
maksym_gorki 2025-01-16, 14:24 2
JoSeed napisał/a:

Po podzieleniu nieszczęśnika powinni spożyć romantyczną kolację... 🤔

Na łonie natury.
Zgłoś
Lobo24 2025-01-16, 14:36 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Prosty 2025-01-16, 16:02
No pojeby.
Zgłoś
xdrt 2025-01-16, 16:02 12
Powinni jeszcze zadzwonić po taksówkę i twierdzić, że wiozą świeżo upolowanego dzika, jak ten geniusz w Polsce.
Zgłoś
Piesinger 2025-01-16, 16:28 11
Niechcący. Jest film o takim tytule ukazujący kacapską mentalność. Tutaj jest dobry przykład. Po wszystkim usiedli przed telewizorem i zjedli kolację jakby nic się nie stało
Zgłoś
steven_seagull 2025-01-16, 16:45 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Lubieketchup 2025-01-16, 16:47 4
Zgłoś
ritu4l 2025-01-16, 16:53 1
Ja tu widzę kacapów wynoszących śmieci.
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-01-16, 16:58 15
Kto nigdy swojej byłej nie szturchał ponownie,niech pierwszy kamień rzuci.

[ Dodano: 2025-01-16, 17:10 ]
xdrt napisał/a:

Powinni jeszcze zadzwonić po taksówkę i twierdzić, że wiozą świeżo upolowanego dzika, jak ten geniusz w Polsce.

Jak miałem z 19 lat to pierwszy raz poszedłem do prawilnej roboty.
Stare chłopy na święta kupili u "szwagra" ze wsi świnie ubitą.
Pojechaliśmy we czterech po mięso,ładne ćwiartki każdy sobie spakował w wielka jukę (ruska torba w kratę z plastiku) i pojechaliśmy do miasta,przed samym miastem auto padło,by wiele nie pisać to w skrócie.
Taksówki zamówiliśmy (kto z Lublina ten zna radio taxi Mercedes)
Przyjechało dwie taksówki i po krótkiej rozmowie i wyjaśnieniu że padło auto i do miasta chcemy pakujemy torby do bagażników i w drogę.
Wysiadamy u kolegi pod domem już w mieście a kierownik pyta nas otwierając bagażnik.
- chłopaki a jeśli mogę zapytać,co wy tam w tych torbach wieziecie.
A mój kolega do chłopa
- Sławka.
Kierownikowi ugięły się nogi,kolega mało się nie zesrał ze śmiechu ale ja ze strachu bo taksówkarz mało nie umarł,normalnie go z nóg zwaliło i ciężko dochodził do siebie.
Zgłoś
zn506 2025-01-16, 17:28 1
Bmwf10520 napisał/a:

świnie

to była tylko ubita świnia - czyli leniwa baba
Zgłoś
Latissimus 2025-01-16, 17:43
Dziel i rządź.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem