Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
shoe5maker 2020-06-11, 13:26 7
O ty rasisto jeden.
Zgłoś
dyhayne 2020-06-11, 13:27 39
shoe5maker napisał/a:

O ty rasisto jeden.

Dziękuję.
Zgłoś
głodujoncymarvin 2020-06-11, 13:32 121
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Noside 2020-06-11, 13:32
Tfu. Biała rasa panów nie pokazała azjatów, bo by biało, em, znaczy blado wypadli.
Białych brali do tabelki jako białych, jako białych z amerykanami, czy białych i wszystkich skundlonych?
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-06-11, 14:05 20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mygyry 2020-06-11, 14:13 34
Noside napisał/a:

Tfu. Biała rasa panów nie pokazała azjatów, bo by biało, em, znaczy blado wypadli.
Białych brali do tabelki jako białych, jako białych z amerykanami, czy białych i wszystkich skundlonych?

Orientals to dla ciebie przyprawy?
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-06-11, 14:40 5
up
Może "myślał", że chodzi o "zorientowanych"???
Zgłoś
phrontch 2020-06-11, 15:03 3

podpis użytkownika

Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Zgłoś
swampman 2020-06-11, 15:35 2
ciezko sie nie zgodzic ale cos mi sie wydaje ze zrodlo i badania chyba z dupy
Zgłoś
bloodwar 2020-06-11, 16:33 8
swampman napisał/a:

ciezko sie nie zgodzic ale cos mi sie wydaje ze zrodlo i badania chyba z dupy

Chyba oczywistym jest, że żaden normalny naukowiec nie podpisze się pod "pracą naukową" w której zamiast liczb jest "shorter", "lower", "intermediate". I zamiast "Nordic/Caucasian/Arian race" jest "Whites"
Zgłoś
dyhayne 2020-06-11, 16:37
Zgłoś
mygyry 2020-06-11, 16:56 4
Zgłoś
Manowarrior 2020-06-11, 17:33
Niestety takie pojęcie jak "statystycznie" jest za trudne dla niektórych
Zgłoś
Eknen 2020-06-11, 18:30 4
" 14 października 2007 The Sunday Times opublikował wywiad z Watsonem, w którym wyraził on wątpliwości, co do rozwoju Afryki stwierdzając, że polityka społeczna w tej kwestii opiera się na przekonaniu, iż przedstawiciele rasy czarnej dorównują inteligencją przedstawicielom rasy białej. Tymczasem badania pokazują, że jest inaczej["

* James Watson amerykański genetyk i biochemik. Laureat Nagrody Nobla. Po wyrażeniu swojej opinii zawieszony w swoich obowiązkach jako dyrektor Cold Spring Harbor Laboratory a później zmuszony do przejścia na emeryturę .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem