👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tfu. Biała rasa panów nie pokazała azjatów, bo by biało, em, znaczy blado wypadli.
Białych brali do tabelki jako białych, jako białych z amerykanami, czy białych i wszystkich skundlonych?
Białych brali do tabelki jako białych, jako białych z amerykanami, czy białych i wszystkich skundlonych?
Noside napisał/a:
Tfu. Biała rasa panów nie pokazała azjatów, bo by biało, em, znaczy blado wypadli.
Orientals to dla ciebie przyprawy?
ciezko sie nie zgodzic ale cos mi sie wydaje ze zrodlo i badania chyba z dupy
swampman napisał/a:
ciezko sie nie zgodzic ale cos mi sie wydaje ze zrodlo i badania chyba z dupy
Chyba oczywistym jest, że żaden normalny naukowiec nie podpisze się pod "pracą naukową" w której zamiast liczb jest "shorter", "lower", "intermediate". I zamiast "Nordic/Caucasian/Arian race" jest "Whites"

Niestety takie pojęcie jak "statystycznie" jest za trudne dla niektórych
" 14 października 2007 The Sunday Times opublikował wywiad z Watsonem, w którym wyraził on wątpliwości, co do rozwoju Afryki stwierdzając, że polityka społeczna w tej kwestii opiera się na przekonaniu, iż przedstawiciele rasy czarnej dorównują inteligencją przedstawicielom rasy białej. Tymczasem badania pokazują, że jest inaczej["
* James Watson amerykański genetyk i biochemik. Laureat Nagrody Nobla. Po wyrażeniu swojej opinii zawieszony w swoich obowiązkach jako dyrektor Cold Spring Harbor Laboratory a później zmuszony do przejścia na emeryturę .
* James Watson amerykański genetyk i biochemik. Laureat Nagrody Nobla. Po wyrażeniu swojej opinii zawieszony w swoich obowiązkach jako dyrektor Cold Spring Harbor Laboratory a później zmuszony do przejścia na emeryturę .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie