Nie bierz narkotyków, bo cię kiedyś zmiecie z planszy.
Nie bierz narkotyków, bo cię kiedyś zmiecie z planszy.
nie raz byłem porobiony ale zawsze się montowało sytuacje w jakimś lesie czy cuś nigdy w cywilizacji
Aha edit. Sory, to jest holandia tak ogolem a to nie psy tylko rodzaj strazy miejskiej, kiedys zwrocili mi uwage ze nie moge pic piwa w miejscu ktorym bylem i nie bylo mandatu tylko prosili schowac. Wiec spox.
Haha ale spoko, totalnie spoko, interwencja tez, nic zlego nie robi ani krzywdy sobie ani nikomu. Na lsd jest napewno i wlaczyl mu sie fraktal, rozmawia, nie agresuje sie, tripuje, performance na pelnej gitara. Pieski tez na luzaku. Ogolnie, jakos tak na luzaku mila odmiana w tej stronie wylamujacej mi ostatnie kawalki czlowieczenstwa.
Aha edit. Sory, to jest holandia tak ogolem a to nie psy tylko rodzaj strazy miejskiej, kiedys zwrocili mi uwage ze nie moge pic piwa w miejscu ktorym bylem i nie bylo mandatu tylko prosili schowac. Wiec spox.
To nie LSD, tak nie działa, ale widać, że koleś pozytywny, więc to coś podobnego, ale mocniejszego
- To performance...
- A to przepraszamy, powodzenia.
Haha ale spoko, totalnie spoko, interwencja tez, nic zlego nie robi ani krzywdy sobie ani nikomu. Na lsd jest napewno i wlaczyl mu sie fraktal, rozmawia, nie agresuje sie, tripuje, performance na pelnej gitara. Pieski tez na luzaku. Ogolnie, jakos tak na luzaku mila odmiana w tej stronie wylamujacej mi ostatnie kawalki czlowieczenstwa.
Chyba nie LSD, za bardzo wyluzowany. Chociaż może zależy to od charakteru człowieka, nie wiem. Ja bym nie był tak pewny siebie w takiej sytuacji.
Tutaj najlpszy cover tego utworu w mixie Paul Kalkbrennerga:
youtube.com/watch?v=-sGvgaFUXeg
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie