👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Domine-Mortis napisał/a:
Potem te panienki trzymaja tego fiuta w ustach, wiec o co ci chodzi?
słuchaj nie każda kobieta to taka szmata, jaką tobie się udało poderwać na takiego drina.
pozatym masz 19 lat więc jedyna kobieta jaka mogła mieć tą twoją kuśkę w ustach to opcja że masz 13 letnia siostrę....

Ooops! Czasami mi coś takiego się palnie. Może dla tego że miałem Polski tylko do 12. roku życia...
EDIT:
To może pogadamy sobie po niemiecku, anglielsku, hiszpańsku albo w lacinie, skoro jesteś taki dobry?
EDIT:
To może pogadamy sobie po niemiecku, anglielsku, hiszpańsku albo w lacinie, skoro jesteś taki dobry?

JohnJ napisał/a:
Ooops! Czasami mi coś takiego się palnie. Może dla tego że miałem Polski tylko do 12. roku życia...
EDIT:
To może pogadamy sobie po anglielsku, jak jesteś taki dobry?
no po ANGLIEsku może być.jestem z nowej szkoły więc ani ruskiego ani niemieckiego nein pajmut .
ps.żartowałem. Nie będę wdawał się w dyskusje z prostackim deklem który nie potrafi sklecić zdania w rodzimym języku a wyzywa się na pojedynek na inne.
nie mam dla ciebie czasu.

jbone napisał/a:
nie mam dla ciebie czasu.
![]()
pisząc to pokazałeś, że jednak masz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie