Zlot Fachowców od żniw widzę w komentarzach
Żaden nie wie co jeździ do teraz na polach, w straży i po ulicach, ale do powiedzenia mają najwięcej. Ruszcie dupy z tych j🤬ych betonowych miast, to będziecie wiedzieli, że poza Frizem, Magicalem i innymi tępakami, żyją jeszcze miliony normalnych ludzi
Tu nawet nie chodzi o miasta, to dzieciaki, które w życiu mało widziały bo świat oglądają tylko w internecie. Widocznie mało jest filmików z dożynek na jutubie, a w ich rozumieniu jak filmiku nie ma, to się nie zdarzyło.
No i jak znamy polski system to c🤬ja mu zrobia, co najwyżej mu zabiorą tego starego złoma. Za jakiś czas znowu znajdzie jakiegoś strupa i bedzie dalej jeździł sobie.
Ty jesteś poj🤬y? Kto mu zabierze? Kiedy masz w przepisach że auto zabierają.? Nawet jak by 5promili miał to auto zostaje
,,Nagrane jest'' Policyjne k🤬a Państwo. Chyba trzeba stąd sp🤬alać bo już k🤬a na frajerów kary nie ma. Na Hawje, wolę spłonąć niż k🤬a mieć z k🤬ami podp🤬laczami coś wspólnego. J🤬 społeczniaków. A tak swoją drogą, żeby używać tak zacnych myków jak u kreskowane na k🤬y to już przesada.
też jesteś j🤬ą amebą z cofniętymi uprawnieniami? mam nadzieję ze już się pakujesz i sp🤬alasz bo jesteś debilem sądząc po tym co piszesz.
To Żuki są w czynnej służbie? A na karetce mają Nysę czy Fiata kombi?
na jakiś wyp🤬dowach może spotkasz jako wóz szybkiego, bo jedynego reagowania

"Okazało się19-latek posiadał też sądowy zakaz prowadzenia pojazdów, za co odpowie przed sądem."
Ja p🤬le ale debil !
Czyli jak w kilka sekund nasrać sobie w papiery i narazić się na ostracyzm wśród sąsiadów. Jeszcze bardziej nasrać sobie w papiery.
Że tak zacytuję: "...Coś ty narobił, Tyrone...?"

Ty jesteś poj🤬y? Kto mu zabierze? Kiedy masz w przepisach że auto zabierają.? Nawet jak by 5promili miał to auto zostaje
Ty jesteś zj🤬y ciemna maso

Zabieranie takim patusom auta nie powstrzyma ich przed ponownym wsiadaniem.
I przypominam ze w kilku innych państwa EU ten przepis jest wprowadzony
"Okazało się19-latek posiadał też sądowy zakaz prowadzenia pojazdów, za co odpowie przed sądem."
Ja p🤬le ale debil !
a to ten z kombajny czy ten z osobówki?

I miał rację, na pole z tym kumbajnem wsioku
ale wiesz debilu czym jest przejazd dożynkowy ?
juz nawet pomijam zachowanie bezpiecznej odległości i inne ....
,,Nagrane jest'' Policyjne k🤬a Państwo. Chyba trzeba stąd sp🤬alać bo już k🤬a na frajerów kary nie ma. Na Hawje, wolę spłonąć niż k🤬a mieć z k🤬ami podp🤬laczami coś wspólnego. J🤬 społeczniaków. A tak swoją drogą, żeby używać tak zacnych myków jak u kreskowane na k🤬y to już przesada.
Ty, k🤬a, pajacu. To jakiś zjeb bez uprawnień rozwala uczciwemu człowiekowi mienie, a ty się przyp🤬alasz, że ktoś to nagrał i dzięki temu może ułatwi rolnikowi odzyskanie strat? Wyp🤬alaj na te Hawaje jak najszybciej.
podpis użytkownika
...