milkyloop1 napisał/a:
Bajki zazwyczaj sa dla dzieci, Sherlocku zaje*any..

Z resztą jak pewien użytkownik kiedyś napisał (bodajże spotkałem się z tym na YT) "Anime jak anime. Fanem nie jestem ale umiejętnościami graficznymi wyprzedzają cały świat o lata"

enFuego napisał/a:
FEJK! Trunks nie wykonywał Final Flash! FEJK JAK CH*J

Zajebisty film. Zadaję sobie tylko pytanie dlaczego Trunks walczy z Szatanem Serduszko, ale można to wytłumaczyć, że trenują sobie a Cell im przeszkodził. Wielkie zimne piwko.
Cytat:
Tyle lat minelo, a DB wciaz jest epickie, w kazdej formie.
tylko z dubbingiem francuskim i ze znaczkiem RTL 7

@enFuego
Może to Cię przekona
watch?v=f_1TgkxBjfw
Może to Cię przekona

watch?v=f_1TgkxBjfw
podpis użytkownika
facebook.com/orzelczyreszkakrajDla tych którzy ciekawi są w jaki sposób jest tworzony film poklatkowy. Wzorując sie na jednym z takich filmów.
24 zdjęcia = 1 sec w filmie
1 dzień aby stworzyć 30sec filmu
DB wyszedł gościowi zajebiscie

podpis użytkownika
Sanity is for the weak

mam 20 lat pobawiłbym się takimi zaawansowanymi figurkami O.o

/user/counter656?feature=watch
Zobaczcie inne jego filmiki. Koleś nie dość, że ma zajebistą kolekcję Action Figures to do tego naprawdę potrafi robić takie filmy Oo
Zobaczcie inne jego filmiki. Koleś nie dość, że ma zajebistą kolekcję Action Figures to do tego naprawdę potrafi robić takie filmy Oo

Po prostu zajebiste. Dobrze, ze bez hamerykańskiego pseudo dubbingu. Piwko!

Zajebiście wykonane. Fajnie jakby jeszcze ten gość wymyślił jakąś fajną fabułę i zrobił od siebie jakiś odcinek specjalny.
Łoł, zajebista animacja, zimne piwko leci. Wielki szacun, że ktoś poświęcił swój czas na zrobienie tego, bo efekt jest mega.
lordi2, fajny filmik, teraz już wiem ile czasu pochłania zrobienie jednego odcinka Robot Chicken, ale że 30 sekund robi się cały dzień to raczej przesada. Dajmy na to, że zrobienie tych 24 zdjęć (1 sekunda jak napisałeś) trwa 10 minut, to 30 sekund zrobimy w 5 godzin, jeśli dobrze liczę.
Ale założę się, że szybciej to trwa, tym bardziej że tu mamy dwie figurki tylko, czasem tylko jedna w kadrze jest, więc zmiana pozycji figurki i zrobienie zdjęcia raczej nie trwa więcej niż minutę.
- Yoda

lordi2, fajny filmik, teraz już wiem ile czasu pochłania zrobienie jednego odcinka Robot Chicken, ale że 30 sekund robi się cały dzień to raczej przesada. Dajmy na to, że zrobienie tych 24 zdjęć (1 sekunda jak napisałeś) trwa 10 minut, to 30 sekund zrobimy w 5 godzin, jeśli dobrze liczę.

podpis użytkownika
/Do or do not, there is no try./- Yoda
Taką animkę ogląda się lepiej niż ten mega zj🤬y film którym nas hamburgery miały czelność uraczyć w kinach jakiś czas temu
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.