Wyczesane w kosmos. Lubiłem tą bajkę. Co jak co - ale ten klapek w 1:30 mnie rozku*wił.

podpis użytkownika
2+1 - Requiem dla samej siebie
Jakim trzeba byc uposledzionym bachorem ogladalac wiecznie wk🤬ione małpoludki.. CHORE GŁUPIE JAK WRESTLING !!.. END
tekkit napisał/a:
Jakim trzeba byc uposledzionym bachorem ogladalac wiecznie wk🤬ione małpoludki.. CHORE GŁUPIE JAK WRESTLING !!.. END
Jak byłeś mały rodzice Cię bili? Nie miałeś kolegów? Jedyna rozrywka to była zadana przez starych książka do czytania?
A teraz na siłę próbujesz zatruć życie innym swoimi żabimi mądrościami?
podpis użytkownika
2+1 - Requiem dla samej siebie
Cytat:
"bajki" tak, anime dzieli się na ogrom kategorii z czego ponad 15 jest wyłącznie dla dorosłych poprzez zawartą tam ilość ogólnie pojętej przemocy i krwi, albo części intymnych.
Z resztą jak pewien użytkownik kiedyś napisał (bodajże spotkałem się z tym na YT) "Anime jak anime. Fanem nie jestem ale umiejętnościami graficznymi wyprzedzają cały świat o lata"
i po co te facepalmy pajacu, poprawilem tylko kolege z gory juz nawet nie mowiac o DB
Wiele bym dał żeby wrócić do tych czasów których biegło się po szkole od razu do domu włączało się RTL7 i oglądało Dragon Ball a potem na trening
coś pięknego, świetna realizacja...szacun dla gościa i autora.
piękne czasy, łezka mi się w oku zakręciła.
pamiętam jak w dzieciństwie chodziłem po szkole na treningi i nie miałem jak oglądać serii..z tego co pamiętam na rtl7 leciały dwie pod rząd, mama zawsze mi je nagrywała..raz jak nie nagrała to się o mało co nie poryczałem, a następnego dnia kupiła mi 2 zabawki podobne do tych właśnie, vegetę i goku:) ehhhh coś pięknego.
piękne czasy, łezka mi się w oku zakręciła.
pamiętam jak w dzieciństwie chodziłem po szkole na treningi i nie miałem jak oglądać serii..z tego co pamiętam na rtl7 leciały dwie pod rząd, mama zawsze mi je nagrywała..raz jak nie nagrała to się o mało co nie poryczałem, a następnego dnia kupiła mi 2 zabawki podobne do tych właśnie, vegetę i goku:) ehhhh coś pięknego.

Szron napisał/a:
J🤬 dragon-stolce i poke-bolce. Takie bajki to dla dzieci.
Znalazła się p🤬da wychowywana na pokemonach i c🤬j wie czym...
milkyloop1 napisał/a:
i po co te facepalmy pajacu, poprawilem tylko kolege z gory juz nawet nie mowiac o DB
A po to dzieciaku, że bajką to sobie możesz nazwać krecika czy Reksia. Anime to zupełnie inna technologia.

podpis użytkownika
J🤬 jebiących PIS i KonfederacjęJ🤬 wszelkie postkomunistyczne marksistowskie twory: PO, Lewicę, TVN, GW, LGBT, BLM, Antifę, Strajk Kobiet itp.
te odłosy ;] nie ma jak dzieciństwo ;] piwo i c🤬j miałem podobne figurki