Wiem, że jest już temat jak ktoś strzela z tej amunicji ale myślę, że tutaj dużo ładniej pokazane. Miłego oglądania
Troche teorii: Dragon's Breath ("oddech smoka") to bazujące na cyrkonie pociski do strzelb, które są zakazane w większości miejsc na świecie. Zamiast zwykłych kul, z lufy strzelby wylatuje rój małych iskier, co wizualnie przypomina płomień z miotacza ognia.
Pociski takie nie mają zbyt wielu zastosowań, jako że płomień wylatuje z nich na odległość około 3-5 metrów
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do wietnamców w black opsie się z tego fajnie strzelało
Widowiskowe, ale raczej mało skuteczne, nie chciałbym walczyć tym przeciw komuś ze starym dobrym AK 47
Do tej tarczy trochę więcej jak 5 m jest.
Co jak co, ale jak czymś takim dostaniesz, to nie dość że masa odłamków wszędzie, to jeszcze się zapalasz.
Sam nie chciałbym mieć za przeciwnika kogoś z taką amunicją, w zamkniętych pomieszczeniach można strzelać od ścian.
To czemu zakazane, jeśli nie mają zastosowań...?
~up
Ze względu na silne właściwości zapalające i nie chodzi tu o bezpieczeństwo trafionego a strzelającego. W zastosowaniu taktycznym mogą zrobić kuku przypadkowo detonując lub zapalając jakieś cholerstwo o którym strzelający może nie wiedzieć.
konto usunięte
2016-09-09, 0:13
efektowne ale nie efektywne
dobre do kontroli nad tłumem
konto usunięte
2016-09-09, 11:13
Tym prędzej strzelający się postrzeli, niż podejdzie cel na te kilka metrów.
konto usunięte
2016-09-09, 11:15
Jakim cyrkonie? Przecież to magnez.
dobre na zombie oblane benzyną
konto usunięte
2016-09-10, 12:06