📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

Wiem, że to nieodpowiednie miejsce na zatrzymanie, ale jakoś nikt z osobówek nie kwapił się, żeby mu chociaż pomóc wstać czy moto podnieść.
Wręcz przeciwnie jeszcze coś dogadywali... Tępe łby z puszek.. W Polsce jest taka sama znieczulica.
widać, że ludzie z samochodów mają go w dupie. Ale też widać, że więź miedzy motocyklistami jest bo po drugiej stronie ulicy zatrzymał się koleś na motocyklu i przyszedł mu pomóc. I właśnie to mi się podoba u motocyklistów zawsze i wszędzie sobie pomogą. Raz pamiętam jedną akcje kumplowi przegrzał się motocykl (problem z chłodnicą miał) i zatrzymaliśmy się na poboczu i czekaliśmy sobie a on coś patrzył przy chłodnicy , przeleciały obok nas motorki i za 2-3 min wrócili do nas z pytaniem czy coś się stało czy pożyczyć narzędzia itp. a gdybyśmy stali np samochodem z podniesioną maską to żaden inny kierowca nawet by się nie zatrzymał

Jaka muzyka piękna
Idealnie oddająca emocje w filmiku i jakże komediowa.
Dla tych co nie znają utwór nazywa się "Everyday"

Dla tych co nie znają utwór nazywa się "Everyday"

przy zakupie motoru pierwsze co robimy to kupujemy Dobry ciuch. później się zastanawiamy jaka pojemność 125, 600 a może 1100

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie