Cytat:
Mieszkanka stanu Georgia została aresztowana za zmuszenie swojego 12-letniego syna do zabicia chomika – pisze The Atlanta Journal-Constitution. W ten sposób 38-letnia Lynn Middlebrooks Geter ukarała chłopca za kiepskie wyniki w nauce.
Według materiałów śledztwa, matka zmusiła syna do "rozprawienia" się z jego ulubieńcem przy pomocy młotka za karę. Geter nie była zadowolona z ocen, jakie jej 12-letni syn przynosił ze szkoły.
Do incydentu doszło w ubiegłym tygodniu w miasteczku Warm Springs w okręgu Meriwether niedaleko Atlanty. Następnego dnia roztrzęsiony chłopiec, którego imienia nie podano do wiadomości, opowiedział o zdarzeniu swojemu nauczycielowi, a ten przekazał informację lokalnemu szeryfowi.
Geter została aresztowana pod zarzutem znęcania się nad zwierzętami i dziećmi.
Źródło
zajebiste metody wychowawcze. sick
A................N
2010-01-23, 10:17
Gdyby nie sadistic to nie uwierzyłbym w taką sytuację jak wyżej opisana. W głowie mi się nie mieści że takie osobniki żyją na tym świecie i marnują tlen. Ja bym jej przyp🤬olił tym młotkiem po kolanach i niech kwiczy suka.
N................e
2010-01-23, 11:12
Prawdziwa sadystka
Mi kazali jeść groch odbytem (bez pomocy rąk). Eh, jak dobrze dla tego dzieciaka :/
nakablował nauczycielowi na matkę? To chyba jej nie lubił za bardzo.
A................a
2010-01-23, 12:54
a tak mówią jakie to Polskie metody wychowawcze są złe. Niech poczytają sobie tutaj
N................k
2010-01-23, 13:34
Achajka napisał/a:
nakablował nauczycielowi na matkę? To chyba jej nie lubił za bardzo.
prędzej powiedział mu żeby mu dał oceny lepsze bo się boi co mu matka każe jeszcze zmasakrować
g................a
2010-01-23, 15:04
303 napisał/a:
Geter została aresztowana pod zarzutem znęcania się nad zwierzętami i dziećmi.
Już widzę wyrok: Za znęcanie się nad dziećmii: 2 lata pozbawinia wolności w zawieszeniu na 3 lata, za znęcanie się nad zwierzętami: 5 lat pozbawienia wolności.
...
l................k
2010-01-23, 16:14
I dobrze gówniarzowi! Bawił się chomikiem zamiast się uczyć.
X................t
2010-01-23, 22:32
Mnie kiedyś matka kazała rybki do kibla wylać też z jakiegoś podobnego powodu XD .
A i do dziś słyszę, że mam psa się pozbyć, bo jest tu bez jej zgody (czwarty rok). Toteż typ mamuśki dzieciak miał podobny, z tym, że posunęła się nieco dalej.