Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kojarzycie na pewno nowy gadżet, jakim jest Oculus Rift. Jeżeli nie, to zapraszam chociażby na ciocię wiki: en.wikipedia.org/wiki/Oculus_Rift

Wpadłem na filmik gościa, który korzystając z tego urządzenia gra w przeróżne gry-horrory. Tutaj ogrywa grę Dreadhalls i trzeba przyznać, że wyszedł mu całkiem niezły materiał. Poziom immersji dzięki tym całym goglom musi być niesamowity, co zdaje się potwierdzać reakcja kolesia z filmiku. Oglądanie tego sprawiło mi sporo satysfakcji.

No nic. Tyle p🤬lenia. Oto film:

Zgłoś
MadFollower 2014-02-28, 1:57 1
Nie powiem, daje frajde, przyprawia o ciary.
Sam bym tak pogral!
Zgłoś
~Vuko 2014-02-28, 2:08
Kupiłbym Oculus Rift tylko właśnie po to żeby pograć w takie schizowe rzeczy

Swoją drogą zajebista gra - już w 4 minucie miałem pełne gacie

EDIT:
5:58 i akcja z tym posągiem rozj🤬a moje spodnie. Ja p🤬le schiza niezła, czegoś takiego właśnie oczekuje po horrorze

Muszę w to k🤬a zagrać
Zgłoś
w................u 2014-02-28, 3:49 14
Zastanawiam się, czemu wszyscy grający w tego typu gry zachowują się jak c🤬ki :/
Zgłoś
R................y 2014-02-28, 7:50 15
Naprawdę chce wam się to oglądać ? Ja rozumie 3 - 4 minuty wycinków z najlepszą akcją ale nie k🤬a pół godziny jak ktoś se gra, to jak patrzenie jak ktoś wp🤬la pizze
Zgłoś
IOI 2014-02-28, 8:17 7
grafika jak w wolfenstein 3D, a koles to jakas p🤬da.
Zgłoś
babel_ag 2014-02-28, 8:32
K🤬a jakbym się tak podniecał jak kiedyś grałem w cs'a to nigdy bym bani nie zaj🤬...
Zgłoś
I2ufu5 2014-02-28, 11:02 8
czy wam k🤬a up🤬lili jaja przy samym korzeniu czy tylko trollujecie ?

pytam się:
JAK SIĘ MOŻNA K🤬A BAĆ GRY KOMPUTEROWEJ!?
A co jak nagle będzie wojna? Ze strachu to wy chyba na samą myśl się posracie i sobie grób wykopiecie.

podpis użytkownika

[url=http://userbars.pl/Inne/Userbar/23532,Dysleksja.htm]
Zgłoś
V................X 2014-02-28, 13:31 26
@I2ufu5

Ja p🤬lę, zluzuj gacie i się nie popisuj. Mnie raczej też takie rzeczy nie ruszają, ale jak ktoś się boi, a przy tym nie piszczy jak c🤬ka to chyba ok, w końcu od tego są takie gry żeby się bać twardzielu

A z Oculusa miałem okazję korzystać kilka minut w pracy i powiem wam że potencjał w tym gównie jest. Zajebiście łapie nawet delikatne ruchy głowy. Trochę czerep może boleć przy dłuższym graniu, ale poziom immersji już zajebisty, a przy do dobrej grafie to już w ogóle byłby odjazd.
Zgłoś
S................u 2014-02-28, 14:52
polecam wszystkim "Amnesia" (gra)
Zgłoś
S................n 2014-02-28, 15:24
Słabe.

Ciekawe jak szybko oczy siadają.
Zgłoś
P................k 2014-02-28, 21:04
Musi k🤬a drzeć mordę jak jakiś wyjec?
Zgłoś
w................o 2014-02-28, 21:20 7
I2ufu5 napisał/a:

czy wam k🤬a up🤬lili jaja przy samym korzeniu czy tylko trollujecie ?

pytam się:
JAK SIĘ MOŻNA K🤬A BAĆ GRY KOMPUTEROWEJ!?
A co jak nagle będzie wojna? Ze strachu to wy chyba na samą myśl się posracie i sobie grób wykopiecie.

kolejny cwaniak. Twój organizm w oculusie odbiera bodźce całkiem inaczej niż przed monitorem. Wręcz myśli, że jest w niebezpieczeństwie i ty również zaczynasz tak myśleć. Sam byś bał się i nic na to nie poradzisz.
Zgłoś
crystaldragon 2014-02-28, 21:23
Strasznie drze ryja słuchać się go nie da zaraz zaczną mi krwawić uszy , wolę pewdiepie on się też drze ale tylko gdy coś go bardzo przestraszy i jego głos nie jest aż tak irytujący.
Zgłoś
L................R 2014-02-28, 21:33
Achhh,mieć to cudne urządzonko i pograć na tym w rfactor,to dopiero zajebistość
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie