Mam coś takiego po tygodniowym chlaniu.
@Alex_1 otóż to
Gdybyście chcieli znać tytuł i wykonawcę z pierwszego filmiku to jest to:
Salad UK-Inception Dubstep
Konto usunięte
2011-12-20, 13:30
Ta nutka jest zajebista !
Konto usunięte
2011-12-20, 13:39
Gimdubsy w natarciu!
Cała wersja kawałka. Russian Lullaby - Butch Clancy dubstep
deniZ napisał/a:
Gimdubsy w natarciu!
Masz rację "Gimdubsy", każdy wie, że jedyną dobrą muzyką jest ta, którą ty słuchasz. 37 lat a musi go pouczać 20 latek.
PS. Nie jestem fanem dubstepu. deniZ nie musisz dziękować
Konto usunięte
2011-12-20, 15:11
@Alex_1 dobra nutka

co do ludzi ktorzy krytykuja dubstep jezeli kocha sie muzyke to kazdy rodzaj muzyki jest dobry

cos zrobie na moim MPC200 to na zlosc tym co nie lubia dubestepu to wrzuce ;P
Ale wiecie o co chodzi? Dubstep był dostępny już od kilku lat, nawet w naszym kraju,dobre z 5 czy 6 lat temu byłem przez przypadek na imprezie z taką muzyką... Tyle że póki nie stał sie popularny w naszych komercyjnych mediach to nikt tego nie słuchał. Teraz gwiazdki Pop w stoich utworach mają elementy Dubstepu, włączam Eska Rock a tam dubstep. Reklama w TV- Dubstep.Sadistic - Dubstep. Babcia wlacza radio maryja- Dubstep,... K🤬a ile można. Zwłaszcza że większość utworów jest praktycznie taka sama.
Konto usunięte
2011-12-20, 16:16
Kolejne "arcydzieło" przy użyciu jakże wspaniałego sprzętu muzycznego jakim jest sprzęt AGD, k🤬a ludzie pomyślcie trochę... jak kobieta ma siedzieć w kuchni, to jej zabawek nie zabierajcie.
Konto usunięte
2011-12-20, 16:41
Uwaga! Hejterzy w natarciu!
Patrząc jak się koleś porusza, zastanawiam się czy to nie jest kolejny Chiński wynalazek tylko po to żeby zj🤬 nam dekiel..
Niesamowite.
Ten filmik byłby zajebisty dopiero wtedy kiedy tego gibona wiksującego do dziwnej muzyki wdeptałaby w ziemie banda pogujących metali