Krótki i zabawny komiks o życiu dresa Stefana. W trzech częściach. Stare, bo z 2001 roku.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Konto usunięte
2013-10-29, 21:05
Stare a nadal aktualne.
Za czasu jak net mial predkość 56kbps a paint byl pionierem programów do rysowania
a propo k🤬a 1 części na końcu komiksu jest wątek ustawki pod biedronką a w 2001 niebyło bierdonki j🤬y oszust
podpis użytkownika
shitting katika maboga
Kakaowy Szatan napisał/a:
a propo k🤬a 1 części na końcu komiksu jest wątek ustawki pod biedronką a w 2001 niebyło bierdonki j🤬y oszust
Aż przeczytałem w wikipedii i wyszło, że p🤬lisz...
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Up, up
te komiksy się pod biurkami przekazywało w formie wydrukowanej a nie z netu zasysało. A biedronki były już były, tyle, że kiedyś był większy obciach tam chodzić.
pamiętam jak na płytce CD dostałem od kumpla razem z innymi "śmiesznymi obrazkami"
podpis użytkownika
Na podwórzu jest kałuża,
a z kałuży się wynurza,
Hipopotam powiadacie?
To Antifa po krucjacie
Z nosa cieknie, oczy łzawią,
już się chłopcy w to nie bawią.
Ryj obity, dupa cała,
To skinheadzi wpier******
Dla Antify, kupy szczyli
Swoją drogą kiedyś był inny klimat. Na warszawskim osiedlu mieszkam 2 lata i nie widziałem grupki dresów. Może jedynie skate`ci, ale to c🤬y z dobrych domów i nie kroją. W dresach jedynie tu jogging uprawiają
Basco@ wspomniał, że dalej aktualne. W Warszawie właśnie chwała Bogu już ni c🤬ja. W tej samej dzielnicy kiedyś nożem dostałem (środek Pól Mokotowskich i środek dnia!) i zero reakcji. Było to mniej więcej w czasach kiedy te komiksy wychodziły. Teraz na Pola schodzą rodzinki z yorkami jedynie.
Konto usunięte
2013-10-30, 1:16
Dzięki za wycieczkę w odległą przeszłość, warto się czasem zastanowić jak dziesięciolecia szybko mijają.
nie mogłem się powstrzymać, zwłaszcza że część użytkowników nie lubi czytać
Ani to śmieszne, ani to sensowne. Wygląda jakby ktoś kto dostał wp🤬l od tzw. "Dresa" na poczekaniu wymyślił to gówno. Wyp🤬alać z tym !
Konto usunięte
2013-10-30, 16:52
KoprucH kawałki ma dobre ale za komiksy nie powinien się brać.