Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
MlynQ 2014-08-19, 13:46 11
Al-Yazir_Ima_Fhatti napisał/a:

A Wy to nawet Tico potraficie zarysować na parkingu pod biedrą

Wspomnienia wróciły?
Zgłoś
Mikla 2014-08-19, 13:54 1
Trzymał się maksymalnie zewnętrznej krawędzi zakrętu, też mi filozofia. Skilla by mógł pokazać jak by było kilka takich zakrętów pod rząd.
Zgłoś
Adek1507 2014-08-19, 14:06 53
Mikla napisał/a:

Trzymał się maksymalnie zewnętrznej krawędzi zakrętu, też mi filozofia. Skilla by mógł pokazać jak by było kilka takich zakrętów pod rząd.

Masz chociaż prawko na B? Ja rok temu zrobiłem na C, plus przewóz rzeczy. Mogę jeździć solówkami i pół roku jeździłem. Tutaj mamy do czynienia z C+E. I nie chodzi tutaj o sam zjazd. To jest teren górzysty, w c🤬j zakrętów. Skrzynia w ciągniku, słyszę, że manualna. Tam masz połówki. Zanim w ogóle zbliżysz się do zakrętu musisz rozkminić jaki bieg wrzucić, bo błędna decyzja i lecisz sobie w dół na spotkanie z lucyferkiem. W solówce masz 10 biegów: C,wsteczny,1/2/3 przebicie 4/5/6 przebicie 7/8 w ciągnikach siodłowych masz już połówki. Uwierz mi, gość ma skilla.

podpis użytkownika

Sam się pod tym podpisz
Zgłoś
FryzjerZG 2014-08-19, 14:18 4
Przedewszystkim jest to niestandardowa przyczepa. Ma w pełni skrętną tylnią oś. Połączona z przodem kablami i belkami. Można by powiedzieć, że zrobił zamach tymi belkami, w odpowiednim momencie go zatrzymując. Po tym jak się zatrzymała, zachowała się zupełnie inaczej. Ruszyła w strone ciągnika ( a nie jak wcześniej po łuku). Facet jedzie z tyłu z potężnym wachadłem. Zakręty muszą być arcyniebezpieczne, ponieważ auto jeśli przestanie wytwarzać ciąg przyczepa zacznie tańczyć. Tak to wygląda, mogę się mylić bo osobiście takim gównem jeździć nie miałem okazji, ani nie rozmawiałem z nikim kto takim dziwadłem jechał. Mało który gimbus zwiedził tyle sklepów z rurkami, co ja objeździłem różnego rodzaju aut. Więc nie powielajcie błędu @Mikla i nie p🤬lcie głupot, starsi patrzą.

podpis użytkownika

ble ble
Zgłoś
Konto usunięte 2014-08-19, 14:21 1
k🤬a obrotnica wielkie mi cudo.
Zgłoś