W 2026 już nie potrenujecie poślizgów , kara od 1500 i prawko na 3 miechy , tym razem batyr to podpisał ....
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:11
_piotr_ napisał/a:
Oj Batyr, Batyr...
Dokładnie, cała wina po jego stronie. Tusek to chciał znieść limity prędkości, organizować driftowe czwartki itd
Za swirowanie takim gratem to ciesz się że nie pocięli tego na żyletki
[ Dodano: 2025-12-26, 11:26 ]
Gosia gosia gosia 😅😅😅😅
[ Dodano: 2025-12-26, 11:26 ]
_piotr_ napisał/a:
Oj Batyr, Batyr...
Gosia gosia gosia 😅😅😅😅
tomnbb napisał/a:
jeśli jest to parking marketu ze znakiem strefa ruchu to ta zasada obowiązuje i w sumie każdego parkingu z tymi zasadamiAlbo pusty parking. Miejsc gdzie można bezpiecznie się poślizgać jest dużo
BękartProboszcza napisał/a:
twoj ukochany sutener batyr , wy to naprawdę sekciarze jesteście
Sekciarzem to jesteś ty, jeśli na siłę przyklejasz mi opcję polityczną.
Jedyne auto z napędem na tył, które mam możliwość dosiadać to Iveco Daily. Tak już jest po małym dzwonie. Dwa lata temu do firmy przyjeli gościa, driftera. 21 lat, świeżak z prawkiem. Chciał pokazać co potrafi. Klepanie auta 15 kafli, uszkodzone towar na pace i ogrodzenie jakieś 30 tysięcy. Gość dalej u nas pracuje ale część wypłaty idzie na pokrycie strat. Może ten przepis uchroni takich jak ten przed kozaczeniem.
Jak oni będą z tymi zaspawanymi szperami ze świateł startować to już na starcie pyk, cyk, mandacik o wartości gruza xD
Nalezy pamietac ze na drodze wewnetrznej policja nie moze karac wiec mandatow sie nie przyjmuje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie