tak powinien wyglądać plac manewrowy na prawku
jak pokonasz dwa okrążenia i się nie roz🤬biesz to możesz wyjeżdżać na miasto
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:23
🔥
Wiesz kim jestem?
- teraz popularne
To nie jest drift.
Mając za parę pln złom, który i tak trafi do zgniatacza, po miesiącu ćwiczeń połowa sadolowców by tak umiała...
Mając za parę pln złom, który i tak trafi do zgniatacza, po miesiącu ćwiczeń połowa sadolowców by tak umiała...
Mówcie co chcecie, ale mi, jako osobie, która się właśnie uczy jeździć, bardzo by ułatwiło pośmiganie takim gratem, poszaleć można i się nauczyć panować nad autem, na kursie tego nie ma.
gdzie ten drift ? bo ja też tu go nie widzę . tylko debili niszczących złom ... zarzucanie dupy to nie drift no chyba że twórca tematu się nie zna ...
Akurat Amon Oliver, chłopak młody a utalentowany, wystarczy zobaczyć co wyprawia 6l S-klasą V12... Polecam, godne obejrzenia...
hellmartin napisał/a:
może kupił od sąsiada? nikt przecież by nie jechał nawet 10km za taką padaką. Poza tym szczerze wątpię by ten samochód wyjeżdżał na drogi publiczne, no chyba, że na pobliską stację benzynową i to tyle
Problemem tu jest przetransportowanie takiego złomu w takie miejsce bo raczej po drogach bez przeglądu czy OC nikt nie będzie ryzykował więc to nie jest takie parę stów na złom i paliwo...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie