Co za bury c🤬j! Ludzie w sobotę przed imprezą kebsa nie zjedzą

Jestem pod wrażeniem że jeszcze poduszki zadziałały.
Zazwyczaj już po trzeciej takiej akcji nie montują.
Zazwyczaj już po trzeciej takiej akcji nie montują.
McSadol napisał/a:
typowe dla starych beemek ..
Te, jakich k🤬a starych... To E60 nówka sztuka!
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Niestety takie życie co drugi Sebastian jak się naćpie wyobraża sobie że jest Dominic-kiem Toretto i takie są tego efekty. Jedyne pocieszenie że powoli wychodzimy z gulfów 3 piłowanych pod biedrą na ręcznym w dodatku na śniegu lub lodzie.
Od pierwszej sekundy widać że kretyn nie ma pojęcia o drifcie, jedyne możliwe zakończenie - dzwon, jeszcze jaśki wystrzelone

Pees4 napisał/a:
Od pierwszej sekundy widać że kretyn nie ma pojęcia o drifcie, jedyne możliwe zakończenie - dzwon, jeszcze jaśki wystrzelone
spokojnie, zaraz dostanie bilet w jedną stronę na Ukrainę,tam sobie w okopie przez te kilka dni życia przemyśli co zrobił źle

a potem zaskoczenie dlaczego coś z tyłu stuka przy ruszaniu i czemu z dyfra olej cieknie
McSadol napisał/a:
typowe dla starych beemek ..
90% tego co jeździ po Polsce jest starsze.
EksporterZła napisał/a:
spokojnie, zaraz dostanie bilet w jedną stronę na Ukrainę,tam sobie w okopie przez te kilka dni życia przemyśli co zrobił źle
O k🤬a. To przyjaźń niemiecko-rosyjska taka silna, aż oddają im własnych turasów do walki z wrogiem

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Każdy kto ma i jeździ bmw to gej, c🤬j i ma p🤬dę na ryju
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."

podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."

na gejsbooku by się zaraz zlecieli fani marki, co by to mówili wszystkim, że zazdroszczą, bo przecież nikogo poza nimi nie stać na prawie 20 letnią betę