Przed wami najlepsi z najlepszych drifterów...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:35
🔥
DOBROLIN pasta najlepsza i basta!
- teraz popularne
a ten rozdwojony slupek w 1:40 to widzialem juz na filmiku z failami:D
na pewno większość "specjalistów-drifterów" z sadistica skończyłaby podobnie lub jeszcze lepiej
konto1981:
a jak zaczynają ludzie z miast? Od razu umieją wszystko perfekcyjnie?
hejt, wyjdź z domu pajacu, jedyne co potrafisz to hejcić
a jak zaczynają ludzie z miast? Od razu umieją wszystko perfekcyjnie?
hejt, wyjdź z domu pajacu, jedyne co potrafisz to hejcić
Hahaha
Szkoda, że swojego faila nie nakręciłem ;D Śnieżek spadł, mrozik chwycił, mówię - podriftuję. Pojechałem na plac, 1-2-3, redukcja na 2, ręczny... i zdechł... Pierwszy i zarazem ostatni drift. Otwieramy maskę, a tam:
urwany kabel akumulator-masa, urwany kabel od ciśnienia (już wiem czemu mi wariował na niskich obrotach), zerwany kabel wysokiego napięcia
Nie pytajcie jak to się "pourywało". Sam nie wiem.
urwany kabel akumulator-masa, urwany kabel od ciśnienia (już wiem czemu mi wariował na niskich obrotach), zerwany kabel wysokiego napięcia
Ryuk napisał/a:
Hahaha
Szkoda, że swojego faila nie nakręciłem ;D Śnieżek spadł, mrozik chwycił, mówię - podriftuję. Pojechałem na plac, 1-2-3, redukcja na 2, ręczny... i zdechł... Pierwszy i zarazem ostatni drift. Otwieramy maskę, a tam:
urwany kabel akumulator-masa, urwany kabel od ciśnienia (już wiem czemu mi wariował na niskich obrotach), zerwany kabel wysokiego napięciaNie pytajcie jak to się "pourywało". Sam nie wiem.
Jak się nie chciało wymienić rozrządu bo auto "nie wymagało wkładu finansowego" to się pourywało
sprawdź poduszki pod silnikiem
i nie wysokie ciśnienie tylko podciśnienie
i nie wysokie ciśnienie tylko podciśnienie
najbardziej mi szkoda te e30 a najwiekszy debil to chyba ten celicy na pustym parkingu ;]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie