Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
Polacy z każdym rokiem rozkręcają się w tym sporcie co raz bardziej. W tym roku na jednej z najtrudniejszych technicznie tras tegorocznych mistrzostw serii DMEC Polacy zgarnęli całe podium, i tym samym udowodnili, kto rządzi w Płocku.
Hałas, smród palonej gumy i prędkość to to, co tygrysy lubią najbardziej.
Zgłoś
Wiewór 2019-07-08, 14:26 23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
camson 2019-07-08, 14:49 67
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Shanttyy 2019-07-08, 14:53 10
camson napisał/a:

Pierwszy biedak właściciel 20-letniej skody fabii 1.2 mpi demona prędkości namierzony Drift jest najbardziej technicznym sportem motorowym pochłaniającym ogromne środki pieniężne by móc startować i coś osiągnąć, a ty tu wieśniaku z jakąś szpachlą wyjeżdżasz. Jedna opona czy carbonowy panel jest więcej wart niż twoje daily o ile je w ogóle masz. Po braku wiedzy i ignorancji wnioskuję, że jesteś po prostu <tu_wybierz_sobie_inwektywę>.

Nie tłumacz, bo nie warto Myślę, że spora część społeczeństwa polskiego jeszcze nie wyszła ze średniowiecza i jak czegoś nie rozumieją, to na stos
Zgłoś
Ciasnywiesiek87 2019-07-08, 15:06 3
Byłem widziałem, zajebista impreza polecam każdemu, pod koniec bolała mnie głowa od zapachu palnej gumy
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-07-08, 15:29 10
Warto dodać "mimo wszystko!!"
Polska przez takich czereśniaków jak Wiewiór nie jest rajem dla pasjonatów sportów motorowych a jednak mimo wszystko mamy spore sukcesy. Niechodzi mi o biede czy brak sponsorów ale infrastrukture. Brak torów jest porażający.
Zgłoś
woytasw 2019-07-08, 16:00 2
No rządzenie w Płocku to jest to.
Prawie jak w Tarchominie
Zgłoś
Swinkwizytor 2019-07-08, 16:09 1
Zgłoś
Wiewór 2019-07-08, 17:13 7
Zgłoś
camson 2019-07-08, 17:32 10
Wiewór napisał/a:

No niestety nie zgadłeś.
4 letnie auto 2.0 Biturbo 200 KM.

W takim razie pewnie jakaś insignia w gnoju czy coś. Ogólnie sesja, bo mój daily wolnossak 2.2 robi 240hp, a tu na dwóch turbinkach taka lipa
Zgłoś
Janusz_k 2019-07-08, 18:59 5
Nuuda jak flaki z olejem, wypieprzać z tym dziadostwem stąd.
Zgłoś
sereja3 2019-07-08, 19:01 9
Zgłoś
kothletino 2019-07-08, 20:16
Tylko, że przy 200 kucach to nie polecisz nawet na 50% tego co tam robią.
Zgłoś
wrocek 2019-07-08, 21:29 7
Zgłoś
Wiewór 2019-07-08, 22:44 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem