📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebisty materiał, dawno nic tak świetnego nie oglądałem. Cieszę się, że mogłem to tutaj zobaczyć! Teraz mogę umrzeć, bo jestem spełniony!
Eh...
Eh...
mikel1994 napisał/a:
Zajebisty materiał, dawno nic tak świetnego nie oglądałem. Cieszę się, że mogłem to tutaj zobaczyć! Teraz mogę umrzeć, bo jestem spełniony!
Eh...
lina czeka, wieszaj się

tam montowano 1,6 od rovera miał ponad 100KM i wtrysk wielopunktowy a przy niedużych modyfikacjach (bez turbo) nawet 130km
cveljan napisał/a:
tam montowano 1,6 od rovera miał ponad 100KM i wtrysk wielopunktowy a przy niedużych modyfikacjach (bez turbo) nawet 130km
Tylko 1.4 było z rovera i miało 103 km w serii.
cveljan napisał/a:
z tego co wiem to 1,4 103KM(ponoc wały w poldkach siadały)miałem roverka 114 gti z takim piecem - RZEZNIAtam montowano 1,6 od rovera miał ponad 100KM i wtrysk wielopunktowy a przy niedużych modyfikacjach (bez turbo) nawet 130km
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie